Popular Post ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Popular Post Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (edited) Έκανα ένα διάγραμμα για την Τ.Ζ.. Το ανεβάζω και ενιαίο και σε 2 κομμάτια. Edited Ιούνιος 17 , 2016 by yian 22
spy1551 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Σουάνη θα σε καμάρωνε ο Φραγκάκις.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (edited) Καλημέρα Σταύρο και εύγε σου για τη μεθοδικότητα και την συνεισφορά σου στο φόρουμ!! δεν είναι υπερβολή να πω ότι ενεργείς σαν προγραμματιστής κομπιούτερ!!! μόνο με τέτοια διαγράμματα μπορούν να ξεκαθαρίσουν πολλά άρθρα και παράγραφοι αυτού του ακατανόητου νόμου-γρίφου και αυτά έπρεπε να τα είχαν συντάξει ήδη οι του υπουργείου και όχι εμείς για να αντιλαμβάνονταν και τα κενά του ΝΌΜΟΥ και τα δικά τους Edited Αύγουστος 27 , 2013 by ΚΑΝΑ
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Kαταθέτω και τα δικά μου συγχαρητήρια για την όμορφη και προσεγμένη δουλειά σου!!!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Σουάνη θα σε καμάρωνε ο Φραγκάκις.ε ναι ρε φίλε. 5 στην αριθμητική ανάλυση και πάμε για άλλα.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 +1 και από μένα. Ένα μεγάλο μπράβο για την ανιδιοτελή συναδελφική προσφορά. Σταύρο για την περιοχή μου κοιτάζω το διάγραμμα Τ.Ζ.1 ;H T.Z2 ?
ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Παύλε, για Καλαμάτα κοιτάς το Τ.Ζ.1 (Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και Εύβοια). 1
cgiouvano Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Άψογος Σταύρο...καρντάσικη συναδελφική αλληλεγγύη...
antnatal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 μπορεί κάποιος συμπατριώτης να μου πει τι αντικειμενική αξία θα δώσουμε στη περιοχή της Άνω Αλικαρνασσού (όχι Νέα Αλικαρνασσός), η οποία μπήκε τώρα στο σχέδιο πόλης Ηρακλείου Κρήτης?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα