akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2017 Καλησπέρα, πράγματι και εγώ βρίσκω ότι "....η ζώνη Η έχει τεθεί εκτός σχεδίου". Άρα αν είσαι εκεί, προφανώς πλέον είσαι εκτός σχεδίου οπότε έχεις ΤΖ = 600 δηλ. με την μικρότερη της ΠΕ όπως σωστά έγραψες.
kosthan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2017 Συνάδελφε έχω διασταυρώσει και εγώ ότι όντως είναι εκτός σχεδίου. Το θέμα είναι ότι κατά τον χρόνο κατασκευής, εντασσόταν σε σχέδιο, με άγνωστη όμως τιμή ζώνης σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Το πιο λογικό είναι 600 τιμή ζώνης και εκτός σχεδίου (με 1.70) εκτός και εάν από ΤΕΕ μου απαντήσουν κάτι διαφορετικό.
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Καλησπέρα, τα 2.500€/μ² στην εκτός σχεδίου περιοχή του Πανοράματος ισχύουν? Ευχαριστώ
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 (edited) 700 οπως τα εχουν εξηγησει επαρκως και ο θοδορης και ο σουανης http://www.michanikos.gr/topic/35817-Α22-Τιμή-ζώνης/?p=698608 Edited Μάρτιος 6 , 2017 by dimitris GM
APSP Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 (edited) Καλησπέρα μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς θα βρω τ.ζ. για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος ; Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου επί της οδού Αρχιμήδους στο ύψος της οδού Ηροδότου. Βρήκα ότι είναι μέσα στην ΙΕ ζώνη σύμφωνα με το link παρακάτω (900,00 ευρώ): http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/Services/Polites/documents_Antikeimenikes/03._NOM.AYTOD.ANAT.ATTIKHS.pdf Είναι σωστό για τον υπολογισμό των αυθαιρέτων; Edited Μάιος 12 , 2017 by APSP
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 (edited) χρειαζεται να πεις οδο και αριθμο μετα... τα λεμε υγ το συμπληρωσες :-) πλην του αριθμου αρα... απομενει η συνδρομη του ακι... εδιτ σωστα, ανηκει στην ΙΕ, συμφωνα με τις οδους που περικλειουν την ΙΕ ζωνη Edited Μάιος 12 , 2017 by dimitris GM
APSP Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 χρειαζεται να πεις οδο και αριθμο μετα... τα λεμε υγ το συμπληρωσες :-) πλην του αριθμου αρα... απομενει η συνδρομη του ακι... εδιτ σωστα, ανηκει στην ΙΕ, συμφωνα με τις οδους που περικλειουν την ΙΕ ζωνη ευχαριστώ πολύ
APSP Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Και εγώ 900 ευρώ βγάζω... Ευχαριστώ πάρα πολύ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα