dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 υποθετω οτι, υπηρχαν στην αδεια τα διαμερισματα Α, Β και Γ κατα την μεταβιβαση και συσταση ΟΙ, απο το Β, ενα τμημα δοθηκε στο Α και το υπόλοιπο στο Γ και υπαρχουν σημερα τα Α και Β εχεις διαμερισματωση ευρω 250 με τον νεο νομο Αν την κανουν και οι δυο, μοιραζονται τα εξοδα [εκτος εάν εκανε ηδη ο Α, αλλά τόοοτε ο δε Γ "δεν ηθελε"... και ο Α εδειξε μονον την δικη του και τωρα ο Γ...θα πληρωσει απο μονος του] 1
tsitsis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Όπως τα λες είναι, από το Β πήραν και ο Α και ο Γ και σημερα εχουμε μονο Α και Γ μεγεθυμενα με συμβολαια, αλλά όχι με άδεια. Να κάνω λοιπόν και στα 2 ονόματα (Α και Γ) παρότι δεν πήρε ο ένας από του άλλου, αλλά από 3ο (Β); Το νεο νόμο δεν τον προλαβαίνω, πρέπει να γίνει τώρα.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 ετσι θα κανεις οι δυο θα τακτοποιησουν μια "αυθαιρεσια" απο το 1982.... που γεννησε το μυαλο των παραγοντων του Υπουργειου σε καποια διαμερισματα που μπορει να εχουν αλλαξει και δυο ή τρεις ιδιοκτητες απο τοτε... μονο και μονο για να εισπραξουν το 500σαρικο 1
tsitsis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Σε ευχαριστώ, αυτό σκέφτηκα κι εγώ ότι είναι λογικό να γίνει! Καλη συνέχεια!
Charlie Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Συνάδεφλοι, σε οικοδομή χωρίς σύσταση Ο.Ι. σε έναν όροφο, δύο διαμερίσματα γίνανε ένα. Σε αυτή την περίπτωση έχω διαμερισμάτωση? Ερωτώ διότι δεδομένου ότι δεν έχω σύσταση πώς μπορεί να θεωρηθεί διαμερισμάτωση? Καταλαβαίνω ότι μπορώ να βάλω ένα φύλλο καταγραφής για εργασίες που υπολογίζονται με αναλυτικό, για τις μετατροπές που έγιναν (άλλωστε έτσι κι αλλιώς έχω τον αναλυτικό) ώστε να ενοποιηθούν οι δύο χώροι. Ποια είναι η άποψή σας?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 (edited) τι σημαινει "χωρις συσταση ΟΙ σε εναν οροφο"? εννοεις οτι ολη η οικοδομη δεν εχει συσταση? σε ποιον ανηκει η οικοδομη? Edited Σεπτέμβριος 11 , 2017 by dimitris GM
Charlie Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 (edited) Δεν υπάρχει σύσταση Ο.Ι. καθόλου, εννοείται σε όλη την οικοδομή (αν και έχουμε δει και πράξεις να μεταγράφονται σαν μεμονωμένη σύσταση, γενικά μιλάω, όχι ειδικά σε αυτή την περίπτωση). Η οικοδομή ανήκει σε έναν μόνο και είναι τριώροφη και έχει διάφορες ανεξάρτητες ιδιοκτησίες (ισόγειο διαμέρισμα, χώρο στάθμευσης- αποθήκη, λεβητοστάσιο, διαμέρισμα στον 1ο όροφο, διαμέρισμα στον 2ο όροφο). Το "σε έναν όροφο" πήγαινε στην αυθαιρεσία που συντελέστηκε σε εκείνον τον όροφο, και όχι στη σύσταση Ο.Ι. Δικό μου λάθος μιας και έτσι όπως το έγραψα μπορεί να μπερδέψει κάποιον...(βασικά σίγουρα μπερδεύει, λείπει ένα κόμμα, είναι αυτό που λέμε ότι ένα κόμμα μπορεί να χαλάσει όλη τη σύνταξη...) Edited Σεπτέμβριος 11 , 2017 by Charlie
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 να του πεις του ιδιοκτητη οτι τοσα χρονια που δηλωνει ΤΑΠ ή ΕΝΦΙΑ αυτος χανει, διοτι τα πληρωνει σε ολα τα τμ δλδ στα μικτα Κατα τα λοιπα, αν και μπορεις να κανεις μερικη τακτοποιηση, το σωστο ειναι να γινει συνολικη ολης της οικοδομης, ανα διηρημενο χωρο, οπως ειναι σημερα, και μια για τα κοινοχρηστα αν υπαρχουν αυθαιρεσιες σε αυτα. Για το συγεκριμενιο ερωτημα απλα εχεις την καθαιρεση μιας μεσοτοιχιας και την θεωρεις σαν μια ενιαια ΟΙ κατα την συσταση.
Charlie Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Θα τακτοποιηθούν τα πάντα στην οικοδομή. Απλά δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω τη συγκεκριμένη παράβαση. Με αναλυτικό ή σαν διαμερισμάτωση?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 (edited) με καθαιρεση μεσοτοιχιας, 1 λοιπή πολεοδομική για την καθαίρεση της μεσοτοιχίας Edited Σεπτέμβριος 11 , 2017 by dimitris GM
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα