nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με σταυλικες ,η ερωτηση μου ειναι η εξης Μεσα στο ελειοκτημα υπαρχει κ αγροτικη αποθηκη 50τμ που εγινε με αδεια,μπορει να γινει υπαγωγη της σταυλικης εγκαταστασης 30τμ? γνωριζει καποιος να απαντησει?
sidvicious10 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Τι σταυλική εγκατάσταση είναι αυτή 30 τ.μ.? Δηλωση ΟΣΔΕ υπάρχει? Για δώσε παραπάνω στοιχεία
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 δηλωση ΟΣΔΕ υπαρχει κ το μεγεθος του σταβλου (προβατα) ειναι 55τμ τελικα,
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 (edited) δες λιγο τον ν. 4056 με τις παρατασεις του κλπκλπ... 4056. 12.docx Edited Νοέμβριος 9 , 2016 by dimitris GM
lydia1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Συνάδελφοι επειδή δεν μ έχει ξανατυχει να ασχοληθώ με σταυλους αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εξής περιπτωση πως πρεπει να κινηθω. οπως φαινεται και στο σκαριφημα είχε βγει μια άδεια για αποθήκη και υπάρχει και ένας σταυλος που έχει πάρει εξαίρεση από κατεδάφιση,το διαγραμμισμένο του κομμάτι (περίπου 70 τμ) χρησιμοποείται σαν δωμάτιο και στο πίσω μέρος επίσης εχουνε γίνει και τουαλέτα. η τουαλετα θα πάει ως υδ + υκ κύριου χώρου στο κομμάτι που έγινε η αλλαγή χρήσης του σταυλου πως πρεπει να δηλωθει? ως υδ β.χ. η κ.χ.? ουσιαστικα αποθήκη είναι που έχει και 2 κρεβατια αν παει ως β.χ. θα πανε μονο τα 50 τμ και τα υπολοιπα ως κχ? επισης στην επικρατουσα χρήση να βαλω αλλη κατοικια?? συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν έχω ξανασχοληθει με σταυλους και δεν ξερω αν αντιμετωπιζονται διαφορετικα
diegito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 σε χοιροστασιο υπαρχουν αυθαιρετες κατασκευες.ο ιδιοκτητης κανει δηλωση στον ΟΣΔΕ.τα υπολοιπα κτισματα υφιστανται με νομιμη αδεια κ εχουν προεκταθει τα νομιμα με τα αυθιαρετα. 1)μπορω να υπαχθω σε τακτοποιηση με το παραβολο των 300??(επειδη ουσιαστικα ειναι επιχειρηση) 2)ενα στεγαστρο πως το περναω??
laxanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Καλησπέρα Πελάτης εχει σταυλική εγκατάσταση περιπου 250τ.μ με 200πρόβατα εντός αυτής σε δασική έκταση. Την δηλώνει στο ΟΣΔΕ απ οτι μου είπε με συντεταγμένες κλπ ενω παλαιότερα επαιρνε σαν παραχώρηση η κατι τέτοιο για αυτή. Τωρα θέλει να την αδειοδοτήσει. Εχει κάποιος ιδέα περι της σχετικής νομοθεσίας? γτ εψαξα και ειναι λίγο μπάχαλο η ιστορία...πάω με τον 4056 και τα συναφή ή τακτοποιώ με τον 4178 (ειναι σε δασική έκταση και δεν υφίσταται τιτλοι προφανώς)? τακτοποιώ με τον 4178 και μετά πάω στον 4056? σε πολεοδομία παλαιότερα που ειχα ρωτήσει για αντίστοιχη περίπτωση δε ηξεραν τι μου λέγανε στην κυριολεξία....
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 αρθρο 47α του 998/79 δες τα ΠΜ
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 σε χοιροστασιο υπαρχουν αυθαιρετες κατασκευες.ο ιδιοκτητης κανει δηλωση στον ΟΣΔΕ.τα υπολοιπα κτισματα υφιστανται με νομιμη αδεια κ εχουν προεκταθει τα νομιμα με τα αυθιαρετα. 1)μπορω να υπαχθω σε τακτοποιηση με το παραβολο των 300??(επειδη ουσιαστικα ειναι επιχειρηση) 2)ενα στεγαστρο πως το περναω?? ολα με 300 ευρω 1
diegito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Καλησπέρα Πελάτης εχει σταυλική εγκατάσταση περιπου 250τ.μ με 200πρόβατα εντός αυτής σε δασική έκταση. Την δηλώνει στο ΟΣΔΕ απ οτι μου είπε με συντεταγμένες κλπ ενω παλαιότερα επαιρνε σαν παραχώρηση η κατι τέτοιο για αυτή. Τωρα θέλει να την αδειοδοτήσει. Εχει κάποιος ιδέα περι της σχετικής νομοθεσίας? γτ εψαξα και ειναι λίγο μπάχαλο η ιστορία...πάω με τον 4056 και τα συναφή ή τακτοποιώ με τον 4178 (ειναι σε δασική έκταση και δεν υφίσταται τιτλοι προφανώς)? τακτοποιώ με τον 4178 και μετά πάω στον 4056? σε πολεοδομία παλαιότερα που ειχα ρωτήσει για αντίστοιχη περίπτωση δε ηξεραν τι μου λέγανε στην κυριολεξία.... αν ειναι προχειρη ,γνωμη μου,δεν χρειαζεται να πας για τακτοποιηση 4178.πηγαινε για εκδοση αδεια για προχειρο(κ μεγαλυτερο οικονομικο οφελος θα εχεις)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα