msxoin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Παιδιά δύο ερωτήσεις: 1. Αναφέρεται στον 4056 ότι η αίτηση είναι προεκτυπωμένη και αναφέρει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Ισχύει ή είναι ακόμη μία εξαγγελία και απλά αρκεί μία απλή αίτηση? 2. Στον 4056 για εγκαταστάσεις κατηγορίας 1 αναφέρονται κάποια δικαιολογητικά. Όμως, π.χ. εδώ: http://www.hfsf.gr/files/legal/07.L4056_am6.pdf αναφέρονται πολλά περισσότερα. Γνωρίζει κάποιος τί ισχύει τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Δες ΦΕΚ 2741B'/2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 (edited) o 4056 εχει τροποποιήσεις... αρα να δεις πώς ισχυει σημερα δες τα ΠΜ υγ απαντησε ηδη και ο φιλος βασιλης τις καλημερες μου Edited Οκτώβριος 13 , 2017 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Ευχαριστώ πολύ. Απ'ότι φαίνεται έχουν βγει και διάφορες εγκύκλιοι στο μεταξύ. Θα μελετηθούν όλα ενδελεχώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 συν/φε αν βγάλεις συμπέρασμα σχετικά με την περίπτωση κατά την οποία κτηνοτρόφος με ζωικό κεφάλαιο εντός οικισμού (ακούγοντας ότι βάσει του Ν 4056/12 οι πρόχειρες κατασκευές δεν απαιτούν οικ άδεια) πήγε το 2013 και έκανε μια τέτοια πρόχειρη κτην/κή μονάδα έξω από το χωριό του (500 κατοίκων) σε απόσταση περίπου 170μ και τώρα που του κάπνισε να εκδώσει άδεια λειτουργίας της με ρωτάει αν μπορεί να την πάρει νόμιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Καλησπέρα ΚΑΝΑ. Εάν είναι πρόχειρη κατασκευή σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλιους μπορεί. Για το εάν καλύπτεται ο περιορισμός της απόστασης παίζει ρόλο η δυναμικότητα της εγκατάστασης σε "ισοδύναμα ζώα". Δες εδώ: http://agrosimvoulos.gr/apostaseis-kthnotrofikon-egkatastaseon/ Επειδή είναι 170 μέτρα έξω από το χωριό, μπορει να έχει μέχρι και 10 ισοδύναμα ζώα (σε αιγοπρόβατα νομίζω είναι 500). Ισχύουν περιορισμοί για natura, ζώνες προστασίας αρχαιολογικών χώρων και λοιπά δαιμόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 msxoin ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Η αμφιβολία μου έγκειται κυρίως στο αν πρέπει ή δεν πρέπει να πληρώσει πρώτα πρόστιμα για την αυθαίρετη μετά το 2011 ανεγερθείσα πρόχειρη κατασκευή που κατά τον Ν 4056/12 δεν απαιτεί οικ άδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Αυτός γιατί την θέλει την άδεια? Για κάποιο προγραμμα επιδοτήσεων υποθετω. Εάν είναι γιαυτό, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξει με το πολεοδομικό σκέλος του θέματος. Με τον 4056 είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 κατ' αρχάς και πάλι σ' ευχαριστώ Είχε τα πρόβατα μέσα στο χωριό και ξαφνικά το 2013 έκανε τον πρόχειρο στάβλο και τα έβγαλε έξω Επιδοτήσεις παίρνει κανονικά αλλά θέλει να έχει και την άδεια λειτουργίας του στάβλου Μίλησα με τη Γεωπόνο της Δ/νσης Γεωργίας η οποία μου είπε ότι άδεια μπορεί να λάβει (συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο) αλλά υπεύθυνοι πλέον με βαριά πρόστιμα (10-70.000) είναι ο μηχανικός και ο ιδιοκτήτης εξ' ου και το ερώτημά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 (edited) βασιλη, εκανε εναν προχειρο σταβλο.. χωρις αδεια... χωρις μηχανικο... δεν απαιτουνταν αδεια.. και η Γεωπόνος της Δ/νσης Γεωργίας σου ειπε "η οποία μου είπε ότι άδεια μπορεί να λάβει (συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο)" αλλά υπεύθυνοι πλέον με βαριά πρόστιμα (10-70.000) είναι ο μηχανικός και ο ιδιοκτήτης ερωτημα: ποιά παραβαση του νομου υπαρχει -για τον μηχανικο [ποιόν μηχανικο?] αφου δεν χρησιμοποιηθηκε μηχανικος σε καμμια αδεια -και για τον ιδιοκτητη που δεν ηταν υποχρεωμενος να παρει αδεια? Edited Οκτώβριος 15 , 2017 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα