nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 (edited) 1Χωρος εντος υπογειου με πανελ κ τοποθετηση καυστηρα μεσα θα μπει αναλυτικος 2.δεξαμενη καυσιμων με λαμαρινα κολλητα στο κτιριο κ αυτο αναλυτικο η ΥΔ κ ΥΚη δεξαμενη ειναι το σκουρο γκρι Παραθετω κ φωτογραφιες Edited Δεκέμβριος 23 , 2013 by nikosantonakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Με αναλυτικό δεδομένου ότι η δεξαμενή δεν αποτελεί προφανώς χώρο κτιρίου. Δεν μπαίνουν άνθρωποι σε αυτήν. Και τα δύο με αναλυτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Για το 1. δεν θα χρέωνα παράβαση. Είναι σαν να υπολογίζουμε παράβαση για την ντουλάπα στη κρεβατοκάμαρα....εκτός και εάν δεν κατάλαβα καλά την φωτό. Για το 2. συμφωνώ και εγώ, αναλυτικός γιατί δεν είναι χώρος αλλά κατασκευή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 (edited) Για το 1. δεν θα χρέωνα παράβαση. Είναι σαν να υπολογίζουμε παράβαση για την ντουλάπα στη κρεβατοκάμαρα....εκτός και εάν δεν κατάλαβα καλά την φωτό. Για το 2. συμφωνώ και εγώ, αναλυτικός γιατί δεν είναι χώρος αλλά κατασκευή.. Στο 1 δεν χρεωνω την εγκατασταση καυστηρα μεσα στη <<ντουλαπα>>? για το 2 συμφωνω κατασκευη αλλα αν δεν ειχε πετρελαιο δεν θα ηταν <<χωρος>> με την εννοια οτι εχει 2μ υψος?(σε τι διαφερει απο μια αποθηκη απο λαμαρινα? ισως στη πορτα λεω εγω..... Edited Δεκέμβριος 23 , 2013 by nikosantonakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Εάν ο χώρος στον οποίο βρίσκεται η "ντουλάπα" του καυστήρα είναι νόμιμος, δεν θα χρέωνα παράβαση για την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Για ποιόν λόγο άλλωστε να χρεωθεί παράβαση? Προσωπική μου γνώμη τα παραπάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 ο καυστηρας δεν προβλεπεται στην οα του 86 αφου δεν ηταν υποχρεωτικο.Ομως τοποθετηθηκε το 2010 .χωρις καμμια εγκριση,δεν αποτελει παραβαση εφοσον αλλαζουν τα μηχανολογικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Αν θες βάλτον για να είσαι πλήρως νόμιμος μιας και θα γίνει κάποτε και αυτή η ηλεκτρονική ταυτότητα. Η δεξαμενή άδεια ή γεμάτη είναι δεξαμενή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 (edited) οκ καλο μεσημερι κ στους δυο το ξεμπαζωμα υπογειου μπαινει στη δηλωση που κανω για το υπογειο(ξεχωριστη οριζοντια) η θα μπει αν κανω δηλωση για τα κοινοχρηστα? Edited Δεκέμβριος 23 , 2013 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
bati7xanthi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Γειά σας συνάδερφοι και χρόνια πολλά σε όλους. Σε περίπτωση αυθαιρέτου με πολλά φύλλα καταγραφής, ξέρετε αν ο υπολογισμός του συντελεστή υπέρβασης (δηλαδή αν θα είναι κατηγορία 4 ή 5) γίνεται για όλα μαζί ή για το κάθε ένα ξεχωριστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary bo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους. Εχω ένα αυθαίρετο κατηγορία 4,παράλληλα έχω και μια αποθήκη στην πρασιά . Σύμφωνα με την εγκύκλιο 4 , η κατηγορία 4 μπορεί να συνδυαστεί με κατηγορίες 1,3. Το ερώτημα είναι η αποθήκη στην πρασιά παρασύρει όλο το αυθαίρετο στην κατηγορία 5????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα