Largy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 επιλεγεις το σχεδιο κ πατας το κοκκινο Χ αριστερα
letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Αν είσαι σε οριστική υπαγωγή δεν γίνεται να διαγράψεις σχέδιο. Μπορείς όμως να ανεβάσεις στο ίδιο πεδίο το δεύτερο -σωστό- αρχείο και να το ονομάσεις "ορθή επανάληψη - αρχείο τάδε" για να είσαι εντάξει σε περίπτωση που τα ελέγξουν. 5
Gpsakias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Συνάδελφοι, ερώτηση!!! Με τις Ολοκληρωμένες υπαγωγές των δηλώσεων για βεβαιώσεις αδόμητου τί γίνεται; Πρέπει και αυτές να μεταφερθούν στο νέο νόμο; Τι συμπεραίνετε από τα ...συμφραζόμενα;
omorfh Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Συνάδελφοι καλησπέρα. Διαβάζω τα σχόλια εδώ και έχω να σας πω ότι έχω μια δήλωση σε ολοκληρωμένη υπαγωγή χωρίς όμως να έχω ανεβάσει κανένα δικαιολογητικό.Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης και ρώτησα μέχρι πότε μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικά και πότε θα ανοίξει το σύστημα του ΤΕΕ ώστε να μπορώ να μεταφέρω την δήλωση στον νέο νόμο. Όσο αφορά την πρώτη ερώτηση η απάντηση ήταν ότι αυτό το έχει λύσει ο νόμος και δεν ισχύει η προθεσμία για τις 30/9(άρα ισχύει η παράταση για 18 μήνες). Όσο για το δεύτερο ερώτημα η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και ότι οι ολοκληρωμένες υπαγωγές δεν χρειάζεται να περαστούν ξανά στον νέο νόμο.Οι απαντήσεις αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που διαβάζω εδώ στις τελευταίες απαντήσεις.Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!!!!!!!!!!
m_chalm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Συνάδελφοι καλησπέρα. Διαβάζω τα σχόλια εδώ και έχω να σας πω ότι έχω μια δήλωση σε ολοκληρωμένη υπαγωγή χωρίς όμως να έχω ανεβάσει κανένα δικαιολογητικό.Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης και ρώτησα μέχρι πότε μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικά και πότε θα ανοίξει το σύστημα του ΤΕΕ ώστε να μπορώ να μεταφέρω την δήλωση στον νέο νόμο. Όσο αφορά την πρώτη ερώτηση η απάντηση ήταν ότι αυτό το έχει λύσει ο νόμος και δεν ισχύει η προθεσμία για τις 30/9(άρα ισχύει η παράταση για 18 μήνες). Όσο για το δεύτερο ερώτημα η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και ότι οι ολοκληρωμένες υπαγωγές δεν χρειάζεται να περαστούν ξανά στον νέο νόμο.Οι απαντήσεις αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που διαβάζω εδώ στις τελευταίες απαντήσεις.Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!!!!!!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 ......οι ολοκληρωμένες υπαγωγές δεν χρειάζεται να περαστούν ξανά στον νέο νόμο..... Πολύ καλά σου είπαν.
jja Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Αν είσαι σε οριστική υπαγωγή δεν γίνεται να διαγράψεις σχέδιο. Μπορείς όμως να ανεβάσεις στο ίδιο πεδίο το δεύτερο -σωστό- αρχείο και να το ονομάσεις "ορθή επανάληψη - αρχείο τάδε" για να είσαι εντάξει σε περίπτωση που τα ελέγξουν. Πολύ καλό. Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα