mikeG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Ισως δεν έβαλες αριθμό ορόφων και Δομική τρωτότητα? Είχα βάλει. Ακόμα μπορώ να τα δω, αφου δεν έχουν σβηστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Α/Α του συστήματος αμοιβών του ΤΕΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 (edited) Α/Α του συστήματος αμοιβών του ΤΕΕ? ναι, όλα σου λέω εκτός απο την τεχνική έκθεση στα "Προσθετα Στοιχεία". Και δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι και άλλος συνάδελφος που του συνέβει ακριβώς το ίδιο και τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι εξωφρενικό να έχεις τελειώσει σχεδόν 1 χρόνο με όλα χωρίς εκρεμότητες και να ανακαλύπτεις ότι κάτι πήγε στραβά με το σύστημα. Επίσης να αναφέρω ότι συνέβαινε και το εξής περίεργο: έλεγε "αριθμός αρχείων προς πληρότητα:0" αλλα δεν ήταν τσεκαρισμένο το κουτάκι για "διάθεση σχεδίων". Εγώ δε μπορούσα να το τικάρω γιατί ήταν πάντα γκρι Edited Νοέμβριος 13 , 2013 by mikeG Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Πραγματικά πολύ περίεργο. Το να απευθυνθείς στο ΤΕΕ δεν έχει νόημα γιατί έκλεισε το θέμα, αλλά το ερώτημα είναι που θα βρείς απάντηση τώρα καθώς και το δίκαιό σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Αφού πάταγα το κουμπί για επανυποβολή κατάθεσης όπως γινόταν στην πρώτη φάση και δεν άλλαζε τίποτα! Παρέμενε προσωρινή. πραγματι πολυ περιεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 παιδια και εγω εχω μια περιεργη περιπτωση....δηλωση που ειχα σε οριστικη την βρηκα σε προσωρινη μετα το κλειδωμα του 4014 εχει τυχει σε κανενα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Ααα μαλλον πρέπει να δούμε τις ολοκληρωμένες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 (edited) ανακάλυψα ότι έχει συμβεί και σε άλλους και υποψιάζομαι δόλο απο το σύστημα Edited Νοέμβριος 13 , 2013 by mikeG Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_chalm Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Μήπως είχατε κάνει κάποιο αίτημα να γυρίσουν σε προσωρινή και ξεχάσατε μετά να τις ξανακλείσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Και μην ξεχνάτε ότι, οι αλλαγές αυτές καταγράφονται στο επίσημο ιστορικό κάθε δήλωσης!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα