johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 (edited) Αυτο που ρωτάω ειναι, χώροι που είχαν δηλωθεί στον 4014 σαν Β.Χ. και τώρα η δήλωση πρέπει να πάει στον 4178 και με τον καινουργιο ορισμό ειναι Κ.Χ., τι γινετε? (τα τ.μ. φυσικά δεν αλλάζουνε) Edited Μάρτιος 17 , 2014 by johnjohn1
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 (edited) θα αλλαξουν τα μεγεθη των κυριων χωρων αρα και το προστιμο.αδικα ομως γιατι αλλα εννοουν στις εγκυκλιους..μηπως να περιμενουμε καμμια ρυθμιση νεα?εγω δεν κανω μεταφορα ακομα.. Edited Μάρτιος 17 , 2014 by martha1
johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Δεν ξέρω τι να πώ. Εντωμεταξύ ακόμα και αν θες να διορθώσεις αυτο επαναϋπολογίζεται το πρόστιμο για το σύνολο των χώρων που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην συμφέρει τον ιδιοκτήτη.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 6 μήνες από την ημερομηνία υπαγωγής στο Ν.4178
michalisp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Τώρα που το σκέφτομαι έχουν περάσει 6 μήνες από την έναρξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του 4178 και όσοι υπέβαλλαν εκείνη τη μέρα θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την υποβολή εγγράφων (λέμε τώρα) καθώς έχει περάσει το 6μηνο από την υπαγωγή..............
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 (edited) Παλιά δήλωση 3843 που αξίζει να μεταφερθεί, γιατί επαναυπολογίζονται τα πρόστιμα. Και επίσης θα εξαιρεθεί οριστικά, εφόσον είμαι κατηγορία 4. Ομως τα ... τοιχόπαχα που με τον 3843 δεν μετρούσαν, θα πρέπει τώρα να μετρήσουν? Και ποιά τοιχόπαχα, των αρχιτεκτονικών σχεδίων ή των στατικών? Τα κατασκευασμένα είναι ίδια με τα στατικά... όμως τα αρχιτεκτονικά κατά τρόπο που συνιθιζόταν δεν έδειχναν τις πραγματικές διαστάσεις... τώρα? η τακτοποίηση 3843 έγινε με των στατικών!. Ομως συγκρίνοντας τα εγκεκριμμένα βλέπω διαφορές με τα αρχιτεκτονικά προφανώς προφανώς περίπου 0,5τμ Λόγο θα έχει και ο Μηχανικός των αγοραστών, καθώς εγώ κοιτάω με τον πωλητή. Ομως δεν πιστευω να υπάρχει πρόβλημα αφού και τα στατικά, εγκεκριμένα είναι. ... ? Οπότε ξαναδηλώνω, αφαιρώ πληρωμένα παράβολα, ελέγχω μήπως υπάρχει κάτι που είχε διαφύγει με 3843. Ξαναδηλώνω . Σωστά? Edited Μάρτιος 19 , 2014 by Arche
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Σωστά (με αυτά που θα μετρήσεις σήμερα).
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Μόνο αν θα είμαι κατηγορία 4 συμφέρει?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Αυτό που εσύ πρέπει να δεις είναι να μην υπάρχουν στο εν λόγω ακίνητο αυθαιρεσίες που δεν είναι ρυθμισμένες!!!! Μόνο τότε θα είναι εφικτή η ....αγοραπωλησία που επιθυμεί ο πελάτης σου.
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 αυτό ενοείται, έχω μια εκεί, ακόμα 0,75τμ η/χ που μου ξέφυγαν........μπαλκονόπορτα σαλονιού, και τώρα λέω να βάλω και τα 3843 όλα μια δήλωση ή οχι?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα