yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Ωστόσο η εγκύκλιος 4 9Α το επιτρέπει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Η γνώμη μου όμως είναι πως, ...."δεν είναι τόσο απλή η μετάφραση του νόμου κ.λπ." και γι' αυτό συνιστώ προσοχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Μπορεί να είναι από αυτά που θα διευκρινιστούν με ερωταπαντήσεις το Γενάρη του 2015... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Καλησπέρα! Αυθαίρετη προσθήκη ανελκυστήρα που εξυπηρετεί κατάστημα στο ισόγειο και τους δύο υπογείους ορόφους, ρυθμίζεται με αναλυτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 (edited) Αν βρίσκεται εντός του περιγράμματος του κτιρίου σε χώρο που έχει ήδη μετρήσει στη δόμηση, τότε ναι. Δεν υπάρχει κι άλλος τρόπος. Edited Οκτώβριος 29 , 2014 by pipakos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Ναι, εντός είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
janna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Εχω μια μικρη απολιση των διαστασεων του κτιριου εντος των τιμων που προβλεπεται στη κατηγορια 3 μπορω να την υπολογισω μαζι με τις λοιπες παραβασεις συμφωνα με την εγκυκλιο 4 αρθρο 9α .Σαν ΥΔ εχω 0,10μ2 γιατι α λλαζουν δυο διατασεις οποτε στο εμβαδον δεν εχω διαφορα . Θα υπολογισω τις τοιχοπιοιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2014 Ναι, μπορείς αυτή τη στιγμή που μιλάμε να τα βάλεις όλα αυτά ως λοιπές παραβάσεις. Αυτό δεν το έχουν καταργήσει ακόμα, αλλά μπορεί να ξυπνήσουν από λάθος πλευρό κάποια μέρα και να το προσθέσουν στις εξαιρέσεις με ερωταπάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elva Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Kαλημέρα! Αναλυτικός προϋπολογισμός σε αλλαγή χρήσης πώς γίνεται; Μήπως ξέρει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Συντάσσεται με βάση το προυπολογισμό των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν ώστε ο χώρος να αποκτήσει τη νέα χρήση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα