ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Πάρε κι εσύ μια "διαφορετική διαμερισμάτωση ορόφου" (ισογείου) μπορείς!!!!
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) Χριστίνα_Πολ. Αν θυμάμαι καλά από τη νομοθεσία οι στεγασμένοι χώροι στάθμευσης δεν μετρούσαν στη δόμηση παρά μόνο στη κάλυψη. Η επέκταση της κατοικίας εντός του εγκεκριμένου χώρου στάθμευσης θα "χρεωθεί" με ΥΔ χωρίς Υ.Κ. για τα τετραγωνικά που έχει επεκταθεί. Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by Pavlos33
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Έχεις δίκιο αν όντως δεν έχει μετρήσει η ΘΣ στη δόμηση.
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) Εχει μετρήσει κανονικα και κάλυψη και δόμηση.Είναι κλειστό από όλες τις πλευρες. Πρέπει να βάλω δηλαδή διαφορετική διαμερισμάτωση συν επιπλέον υπερβαση δόμησης και κάλυψης για τετραγωνικά της επιπλέον δόμησης (εχω διαφορα 3,86 σε σχέση με τα εγκεκριμένα της άδειας); Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by Χριστίνα_Πολ.
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Εάν το γκαράζ είχε μετρήσει σε δόμηση και κάλυψη, τότε έχεις ΜΟΝΟ διαμερισμάτωση.
stelios_ant Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Καλησπέρα έχω την εξής αμφιβολία: Σε κτίριο το οποίο έχει κατασκευαστεί μεταλλική κλίμακα στον ακάλυπτο. Σύμφωνα με τον ΝΟΚ δεν προσμετράται στην δόμηση, άρα δεν έχω τ.μ. δόμησης, άρα δεν αποτελεί Υ.Δ. κυρίων/βοηθ. χώρων, άρα το δηλώνω με αναλυτικό του άρθρου 18/παρ.5 Από την άλλη έχει υπέρβαση κάλυψης (αφου προσμετράται στην κάλυψη), επομένως πρέπει να το δηλώση σαν υπέρβαση δόμησης κυρίων χώρων? Άλλα με τι ποσοστό υπέρβασης δόμησης αφού τα επιπλέον τ.μ. δόμησης είναι 0,00τ.μ.? Εσείς πως δηλώνετε αυτές τις περιπτώσεις Ευχαριστώ
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 (edited) Είναι αναγκαία η μεταλλική σκάλα για επικοινωνία με το κτήριο; Τότε δε μετρούσε κατά ΓΟΚ στην κάλυψη. Edited Νοέμβριος 8 , 2013 by Thodoris4
stelios_ant Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Καταρχήν δεδομένου ότι συγκρίνω τα μεγέθη με τα σημερινά επιτρεπόμενα, δεν πρέπει να ελέγχθεί αν μετράει κατά ΝΟΚ που ισχύει σήμερα; Είναι σκάλα που πηγαίνει από τον ακάλυπτο στο δώμα.
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Βασικά εξετάζεις τι είδους παραβάσεις εχεις κατά ΓΟΚ. Παίρνεις τα ποσοστά κατά ΝΟΚ όμως. Εδώ έχεις μεταλλική σκάλα που μετράει στην καλυψη γιατι δεν ειναι απαραίτητη για το ακίνητο. Είναι όμως με αναλυτικό και έτσι δε βάζεις ΥΚ λογικά.
stelios_ant Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Σε ευχαριστώ thodoris4 και εγώ με αναλυτικό λέω να το βάλω, απλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι είναι το σωστό...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα