sagiasd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Ναι σωστά, με εξαίρεση τη δήλωση του τύπου ΔΔΤ που γίνεται μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thankafe Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
frink Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariatsel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πόσα είναι τα όρια ανοχών και οι αποκλίσεις σε κάθε πλευρά του ακινήτου ώστε να μην θεωρηθεί κάτι αυθαίρετο? Και που μπορώ να το βρω αυτό γιατί δεν θυμάμαι που το έχω διαβάσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δες στην κατηγορία 3 του 4178..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πόσα είναι τα όρια ανοχών και οι αποκλίσεις σε κάθε πλευρά του ακινήτου ώστε να μην θεωρηθεί κάτι αυθαίρετο? Και που μπορώ να το βρω αυτό γιατί δεν θυμάμαι που το έχω διαβάσει.. Δες στην κατηγορία 3 του 4178..... Γιατί αν έχει τις αποκλίσεις την κατ3 δεν θεωρείται αυθαίρετο; Ο ν4178 λέει πως μέχρι αυτές τις αποκλίσεις πληρώνει μόνο παράβολο 500€ και νομιμοποιεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (edited) Στο #246 ο ΙΑΣΟΝΑΣ πήρε -1, σε μία απάντηση που μου φάνηκε σωστή. Είναι εύκολο να μας πεί ο συνάδελφος που διαφωνεί με την απάντηση??? Edited Σεπτέμβριος 10 , 2013 by αστέριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Και εγώ θα ήθελα να ακούσω τον αντίλογο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Εγώ έβαλα το -1 γιατί θεωρώ ότι οι ανοχές παραμένουν και δεν είναι αυθαιρεσία το 2 και 5% κ.τ.λ. Από την στιγμή που στα σχέδια δεν υπάρχουν οι σοβάδες δεν γίνεται το εμβαδόν να είναι σωστό και αφού το γράφει στην και στην νέα βεβαίωση ας μην το κάνουμε θέμα. Αν ήθελαν θα το είχαν αφαιρέσει. Εδώ στο #20 γράφει πολύ ωραία πραγματάκια για το θέμα. Οι ανοχές έχουν προκύψει από παλαιότερη Υπ. Αποφ-7587/04 (ΦΕΚ-372/Β/24-2-04). Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (edited) Έδωσα +1 στον Ιάσονα για να έρθει στα ίσια του, αφού δεν θεωρώ την απάντησή του λάθος. Θεωρώ πάντως ότι παρεκκλίσεις των διαστάσεων επιτρέπονται όπως ορίζονται από την Υπ. Αποφ-7587/04 (αφορούν πάχη επιχρισμάτων και αποκλίσεις λόγω κατασκευαστικής δυσκολίας) Από εκεί και πέρα θεωρούνται αυθαίρετες και μπορούν έως 5% και εφόσον δεν μεταβάλλεται η επιφάνεια άνω του ποσοστού 2% να ρυθμιστούν ως κατηγορία 3, αλλιώς εφαρμόζονται οι διατάξεις της υ.δ. με φύλλα καταγραφής. Edited Σεπτέμβριος 10 , 2013 by soundholics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα