tanasi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ρ.Α. με αναλυτικό, αρ. 18 παρ. 5β. Υμιυπαίθριος γαρ....
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 (edited) ο.α του 1978 αποθηκης η οποια εγινε κατοικια και ενοικιαζομενα δωματια . Αλλαγη χρησης? και αλλη κατοικια η τουρισμος βιομηχανια? Δεν υπαρχει καποια επισημη αδεια απο εοτ Edited Ιούνιος 18 , 2015 by KOKARADI
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Έχεις κάνει έλεγχο για το αν επιτρεπόταν η σημερινή αυθαίρετη χρήση κατά το χρόνο εγκατάστασής της? Λες ότι η αποθήκη έγινε κατοικία. Εκδόθηκε κάποια άδεια γι αυτό? Σήμερα ποιας κατηγορίας είναι το τουριστικό κατάλυμα. Έχει λάβει σήμα λειτουργίας? Προτίθεται να λάβει?
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 ο.α εκδοθηκε μονο για αποθηκη . Απο ενα σημειο και περα εγινε κατοικια του ιδιοκτητη και επισης ενοικιαζομενα δωματια (παλαιοτητα εως 82 )Αυτην την στιγμη δεν εχει απο τον εοτ σημα αλλα προτιθεται προσεχως εχω τακτοποιησει την περιπτωση αποθηκης σε κατοικια ,τωρα τι θα γινει για τα ενοικιαζομενα (μηπως επρεπε να τα βαλω στην κατηγορια χρησης τουρισμος ?)
mkara Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Καλησπέρα, ισόγειο κατάστημα όπως φαίνεται στη φωτο 1 έγινε 2 καταστήματα όπως φαίνεται στη φώτο 2. Επίσης κάθε κατάστημα απέκτησε και το δικό του πατάρι. Η τουαλέτα δεν έγινε στο ισόγειο αλλά στον όροφο. Σαν υπερβάσεις δόμησης έχω: 1. ΥΔΒΧ για τα πατάρια (μία δήλωση, ίδιοι ιδιοκτήτες) περίπου 105 τμ 2. Ποσοστό ΥΔ έχω; 3. Αλλαγή προσόψεων 4. Μπάνια και στα 2 πατάρια 5. διαφορετική διαμερισμάτωση (2 καταστήματα αντί ενός) Τα 3,4,5 πάνε σαν 1 λοιπή παράβαση Τα παραπάνω είναι σωστά; Εάν το πατάρι είναι Βχ τότε μπορώ να βγάλω άδεια λειτουργίας στο συγκεκριμένο κατάστημα (επειδή έχει και το μπάνιο στο πατάρι); Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tanasi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 1. ΝΑΙ 2. προφανώς για τα πατάρια υπολογίζεις υπέρβαση δόμησης, αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι και στην πρόσοψη(στην πάνω πλευρά όπως βλέπουμε το σχέδιο) έχεις υπέρβαση δόμησης και κάλυψης, το τρίγωνο με 0,90 3. μάλλον πάει στο 2. όπως το ανέλυσα, αλλιώς με αναλυτικό 4. τα μπάνια ήδη τακτοποιούνται με την Υ.Δ. των παταριών, το αναλύεις στην Τ.Ε. 5. ναι, επιπλέον 500ρικο από τον αναλυτικό το πατάρι γιατί να έχει βοηθητική χρήση; μπορεί ναι κύρια, στο σύστημα υπολογίζεται σαν "χώρος μειωτικού συντελεστή" εμείς επικράτησε να το αναφέρουμε σαν βοηθητικές χρήσεις. Όσο για την άδεια, δεν είμαι και αστέρι, αλλά απ ότι ξέρω κάθε κατάστημα έχει τις δικές του απαιτήσεις
tanasi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Με τα φωτοβολταϊκά στις στέγες τι κάνετε;
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 (edited) περιπτωση οπου σε οικοπεδο Α ιδιοκτητη 1 υπαρχει 2ωροφη οικοδομη η οποια εχει εξωστη(δεν γνωριζω ακομη αν ειναι πληρως αυθαιρετος η αν προβλεπεται στην αδεια και σε σωστοτερη θεση ) ο οποιος μπαινει στο ομορο οικοπεδο Γ ιδιοκτησιας κοινης και αδιαιρετης του ιδ 1(που ειναι και στο Α) και ιδ 2. εχω επισυναψει και ενα σκαριφημα της καταστασης .Πως θα μπορουσε να διευθετηθει το θεμα ?Κατατμηση του Γ δεν μπορει να γινει λογω μη δημιουργιας αρτιων και οικοδομησιμων επιμερους οικοπεδων . Scan_Doc0082.pdf Edited Αύγουστος 28 , 2015 by KOKARADI
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 αυτο το "Α" σε ποιόν "δρομο" εχει προσοψη ???? Δες την αδεια δες και τα συμβόλαιά τους...πώς και πότε εγιναν οι κατατμησεις μεταξυ τους και τα λεμε..
batzmav Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Καλημέρα συνάδερφοι, σε οικόπεδο εντός οικισμού <2000 κατοίκων έχει εκδοθεί άδεια για διώροφο και άδεια κοινοτική για αποθήκη ελαφρώς προγενέστερα. Ωστόσο στην πιο πρόσφατη άδεια,αυτή της διώροφης οικοδομής δεν φαίνεται στο διάγραμμα κάλυψης η αποθήκη της κοινοτικής άδειας.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?την θεωρώ ως αυθαίρετη την αποθήκη?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα