lydia1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 συναδελφοι καλησπερα,αν μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατοικια εχω υπερβαση εξωστων καθως και εξ ολοκληρου αυθαιρετους εξωστες,τακτοποιω κανονικα τους εξωστες με υπ δομησης + καλυψης Κ.Χ. η μηπως μπορω να το βαλω και με αναλύτικο προυπολογισμο? και αν το κανω με υπ. δομησης θα πρεπει να τακτοποιησω και το οτι ενω στην αδεια εδειχνε παραθυρο το ανοιγμα μετατραπηκε σε μπαλκονοπορτα ή με καλυπτει απλως το οτι εχω τακτοποιησει το μπαλκονι??? θα ηθελα την γνωμη σας ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Όλα ως λοιπή παράβαση με αναλυτικό προϋπολογισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lydia1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Τελεια!!ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lydia1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 αν εχει και παραβιαση πλαγιων αποστασεων ο αυθαιρετος εξωστης που τακτοποιω με αναλυτικο προυπολογισμο,πρεπει να το περασω και σαν πλαγιες αποστασεις η μου αρκει που το εχω κανει με αναλυτικο?χαζη ερωτηση μαλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv25k Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Αρκεί ο αναλυτικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
lydia1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 αρκει ο αναλυτικος?γιατι εχει μεγαλη διαφορα το προστιμο με τις πλαγιες αποστασεις!!υπαρχει καπου γραμμενο οτι σε αυτες τις περιπτωσεις αρκει ο αναλυτικος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv25k Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Μα ο εξώστης δεν μπαίνει σαν παράβαση τετραγωνικών, οπότε πώς θα λάβεις υπόψη πλάγιες αποστάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Καλησπέρα σας. Έχω μία περίπτωση με επεκταση κατοικιας Β΄ ορόφου σε εξώστη. Για την τακτοποίηση της απαιτείται συνένωση συνιδιοκτητών? Θεωρείται ο εξώστης κοινόχρηστος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 (edited) Η προσωπική μου θέση για τον εξώστη είναι ότι αποτελεί κοινόκτητο στοιχείο της οικοδομής πλην όμως, με αποκλειστική χρήση του διαμερίσματος το οποίο εξυπηρετεί. Κατά τη γνώμη μου δεν απαιτείται συναίνεση των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας για την επικείμενη ρύθμιση. Edited Ιούλιος 22 , 2014 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 ερώτηση: η επέκταση διαμερίσματος με κλείσιμο του εξώστη εκτός ΡΓ απαγορεύεται τόσο στο Ν4014 όσο και στο Ν4178, σωστός? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα