Panmalk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Οκ! Απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν υπαρχει κάποιος τρόπος , ώστε να μην "ακυρώνεται" η άδεια επέκτασης τελείως. Ευχαριστώ!
steve100 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Σε περίπτωση που ένα κτίσμα με άδεια έχει επικαταθεί αυθαίρετα στο πίσω όριο (ακάλυπτο) και έχει καλύψει όλο τον ακάλυπτο, έχει παραβίαση πλάγιων αποστάσεων;
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Ναι υπάρχει παραβίαση πλαγίων αποστάσεων και αν έχεις κολλήσει τότε προφανώς είναι και > 20% της επιτρεπόμενης.
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 (edited) Σε περιπτωση που στην αδεια δειχνει να εφαπτεται το κτιριο στο πλαγιο οριο ,αλλα τμημα του κτιριου δεν εχει κατασκευαστει,εχουμε υπερβαση Δ (για το υπολοιπο τμημα που δεν εχει μηδενικη αποσταση ) ,η οχι? Edited Μάιος 4 , 2015 by mixyak790
gio Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Εχουμε υπερβαση οριου. Αν καταλαβα καλα θα επρεπε να κολλησει το κτιριο (συμφωνα με την αδεια) στην πλευρα του οριου...αλλα δεν "εφτασε" μεχρι εκει και "σταματησε" πχ ενα μετρο πριν το οριο. Ναι ειναι παραβαση
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 gio ο συνάδελφος άλλο ρώτησε π.χ έχω σχήμα οικοδομής Γ το μικρό σκέλος δεν κατασκευάστηκε αλλά το μεγάλο σκέλος του διατηρεί το Δ
apier Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 δεν είπε ότι διατηρεί το Δ. νομίζω ότι αν το διατηρούσε δεν θα ρώταγε τίποτα. νομίζω. Αν υπάρχει τμήμα εντός Δ, εγώ πιστεύω ότι υπάρχει παράβαση. Αν δεν υπάρχει τμήμα εντός Δ, νομίζω δεν υπάρχει παράβαση. (κι ας μην υλοποιήθηκε η άδεια) νομίζω είναι απλή κτιριοδομική 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Εγώ θεωρώ ότι, εφόσον ελέγχεις με τα εγκεκριμένα σχέδια της ΟΑ, "βλέπεις" ότι, εξαιτίας τμήματος που π.χ. δεν κατασκευάστηκε, το ακίνητο δεν εφάπτεται στο όριο, οπότε ισχύει η "τήρηση του δ". Δηλαδή, αφού παραβιάζεται το δ, τότε (ανεξαρτήτως αν έχεις υπέρβαση δόμησης) ότι, βρίσκεται εντός του δ είναι παράβαση, η οποία πρέπει να ρυθμιστεί μέσω του 4178. Και ρυθμίζεται μέσω της "γνωστής βλακείας του νόμου αυτού", δηλαδή, ό,τι είναι εντός δ ως ΥΔΚΧ και Υπέρβαση πλαγίων αποστάσεων. 1
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Ενταξει αλλα απλα εχει μονο δ...χωρις υπερβαση δομησης -καλυψης κτλ... ειναι λιγο αδικο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα