Dimitris Romanas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Καλησπέρα, τελειώνω τη σχολή των μηχανολόγων μηχανικών στο Βόλο και δεν είμαι σίγουρος αν το πτυχίο μου στο εξωτερικό αναγνωρίζεται ως Master of Science. Πως μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι MSc,ώστε να κινηθώ καλύτερα στην εύρεση προγράμματος στο εξωτερικό, άλλα να είναι πάνω από το MSc ( Diplom, PHD).Σας ευχαριστώ. Υ.Γ Η σχολή μου αναφέρει βέβαια ότι είναι MSc http://www.mie.uth.gr/n_page.asp?ID=6
george_RES Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 θεώρησε M.Eng μπορείς να δηλώσεις Ph.D αλλα δεν είσαι κάτοχος M.Sc
Dimitris Romanas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Ωραία. Απλά στην αναζήτηση προγραμμάτων που κάνω, πολλά είναι για MSc ως τελικό τίτλων σπουδών. Ουσιαστικά αυτά αξίζει να τα έχω υπόψιν μου ή να κατευθυνθώ καθαρά για PHD?Y.Γ κάποιος μηχανολόγος από Τ.Ε.Ι τι τελικό τίτλο σπουδών παίρνει?
george_RES Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (edited) BEng παίρνει κάποιος από ΤΕΙ η κατάταξη είναι BEng<MEng<MSc<Mphil<PhD για όλα μπορείς να δηλώσεις απλά το MSc είναι κάτι που θεωρείται καλο προσόν για ερευνα Edited Αύγουστος 30 , 2013 by george_RES
Dimitris Romanas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Ωραία! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Αν μπεις στην ιστοσελίδα του ICE (Institute of Civil Engineers) ή στο αντίστοιχο των μηχανολόγων τέλος πάντων, το δίπλωμα από Ελληνικό πολυτεχνείο το αναγνωρίζουν ως "Master of Engineering". Επίσης, στον Καναδά που είχα κάνει μια αντίστοιχη διαδικασία πάλι έτσι με έβγαζε. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το θεωρήσεις ως Master of Science.
Dimitris Romanas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Κατάλαβα..Επίσης μόλις διάβασα το συγκεκριμένο... http://glotta.ntua.gr/posdep/Internal/Private-Univ/2008-05_ptyxia345eti-Amargiannakis.pdf Οποίος αναφέρει ότι πρέπει ουσιαστικά να μας δώσουν και ένα επιπλέον έγγραφο ότι είναι Master of Engineering.
george_RES Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 συνάδελφε ότι k έγγραφο να σου δώσουν MSc δεν στο πιάνουν έξω.k το MEng είναι καλο μην ανησυχείς
Dimitris Romanas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Ναι, δεν ανησυχώ για το άμα θα είναι MSc. Απλά θέλω να ξέρω ΤΙ είναι, ώστε να κατευθυνθώ σωστά στις μεταπτυχιακές σπουδές μου.
xalyvas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Στο εξωτερικό με τρία χρόνια πιάνουν BEng κι εμείς με πέντε δεν μπορούμε να πιάσουμε BEng + MSc? Και καταλήγουμε να έχουμε απλώς BEng + MEng το οποίο δεν το αναγνωρίζει και το κράτος;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα