geokasot Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Ορισμός πέργκολας: Πέργκολα είναι η εξωτερική ασκεπής σταθερή κατασκευή με μέγιστο ύψος τα τρία μέτρα, που προορίζεται για την αναρίχηση των φυτών ή την τοποθέτηση προσωρινών σκιάστρων από ύφασμα, καλαμωτή και κινητά στοιχεία, αποκλειομένων οποιωνδήποτε άλλων κατακόρυφων στοιχείων πλήρωσης του φέροντα οργανισμού της κατασκευής. Ερώτηση: Μία ασκεπής πέτρινη κατασκευή με καμάρες θεωρείται πέργκολα?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Τι εννοείς "πέτρινη κατασκευή με καμάρες"? Αν εννοείς "τοίχους" τότε δεν ξέρω αν θα στο περάσουν για πέργκολα. Αν εννοείς πέτρινα υποστυλώματα, τότε το συζητάμε.
georg coco Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Γιάννη εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα το επιτρέψουν...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Βάφτισέ το "Αρχιτεκτονικό στοιχείο" και καθάρισες!!!
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Δεν νομίζω Αλέξανδρε...και εγώ υπέρ της άποψης του Georr coco είμαι...
geokasot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Ενοώ ότι ο φέροντας οργανισμός θα είναι πέτρινος. Υποστηλώματα δηλαδή τα οποία κάνουν τόξο και δημιουργείται μία καμάρα. Δεν υπάρχει τοίχος πλήρωσης που απαγορεύει ο ΝΟΚ. Εδώ στην Κρήτη βασικά η πέτρινη πέργκολα πάει σύννεφο , απλά το συζητάω για να δω τη γνώμη σας για το καθαρά νομικό κομμάτι.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Έχω περάσει αντίστοιχο με μπετόν. Είχε ύψος πάνω από 3μ, άρα δε μπορούσε να θεωρηθεί πέργκολα, το βάφτισα αρχιτεκτονικό στοιχείο και όλοι χαρούμενοι!!!!
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 'Εχει καταντίσει τόμπολα το τι θα περάσει και τι δεν θα περάσει, και σε ποια ΥΔΟΜ το βλέπουν έτσι και γιατί στην άλλη το κοιτάζουν αλλιώς. Τι σκατά να σχεδιάσει κάποιος όταν σε κάθε του βήμα έχει τέτοιες αμφιβολίες ? και που το στηρίζουν όσοι δεν το δέχονται και γιατί να γίνονται Βασιλικότεροι του Βασιλέως? Από την άλλη, αφού δεν γίνεται πλέον έλεγχος στις μελέτες και την ευθύνη την έχει ο μηχανικός, οι ελεγκτές με ποιο δικαίωμα επεμβαίνουν? 'Αι σιχτίρ πια!!!
geokasot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Μα ποοοσο δικιο εχεις...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα