Chris Fragkos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Όχι συνολικά τετραγωνικά ΥΔ ΒΧ 25 και ΥΔ ΚΧ 1,46. Αλλά και έτσι να ήταν όπως το λες δεν βγάζει νόημα αφού το ποσό του παραβολου αφαιρείται από το ποσό του συνολικού προστίμου. Πως το εξηγείς αυτο στον πελάτη. Στην προσπάθεια να επικοινωνίσω με το ΤΕΕ 2103291206 έμεινα στην προσπάθεια... Μέσος όρος αναμονής άπειρο! Αν υπάρχει κάποιος στην άλλη μεριά του σύρματος!!!
Chris Fragkos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Βρέθηκε η απάντηση... Καθώς δηλώνεται μια λοιπή παράβαση εξωστών προ ΓΟΚ 85 και άρα κατ 3 προσθέτει 500 ευρώ παράβολο για την οριστική εξαίρεση από κατεδάφιση!!!
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 (edited) Έχω το εξής σε διαμέρισμα. 2 ΗΧ που κλείσανε 1 τμήμα εξώστη που έκλεισε 1 τμήμα επέκτασης εκτός περιγράμματος που δεν παραβιάζει το Δ 1 τμήμα επέκτασης εκτός περιγράμματος που παραβιάζει το Δ. 4 φκ λέω 1 ΦΚ για τους 2 ηχ με ΥΔ 1 ΦΚ για τον τμημα του εξώστη με ΥΔ και ΥΚ 1 ΦΚ για την επέκταση εκτός περιγράμματος που δεν παραβιάζει το Δ με ΥΔ και ΥΚ 1 ΦΚ για την επέκταση εκτός περιγράμματος που παραβιάζει το Δ με ΥΔ και ΥΚ και Δ. Υπάρχει άλλος τρόπος; Αν θελω να βαλω κατ 3 βαζω ενα ΦΚ και απλα συμπληρώνν κατ 3; υγ. Πόσο γελοίο είναι αυτό με την κάλυψη και τους συντελεστες Edited Δεκέμβριος 20 , 2013 by Thodoris4
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 1 ΦΚ για τον τμημα του εξώστη με ΥΔ και ΥΚ 1 ΦΚ για την επέκταση εκτός περιγράμματος που δεν παραβιάζει το Δ με ΥΔ και ΥΚ (τα παραπάνω σε ένα Φ.Κ) κατηγορία 3 σε ξεχωριστό Φ.Κ Προσωπικά όσο αφορά κάλυψη δεν πρόκειται να επιμερίσω τίποτα. Θα συγκρίνω με την κάλυψη του οικοπέδου, διότι πολεοδομικά η κάλυψη αφορά στο οικόπεδο.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 Προσωπικά όσο αφορά κάλυψη δεν πρόκειται να επιμερίσω τίποτα. Ομοίως!!!!
KOSTAS56 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 καλημερα.... οταν εχω κτισμα με αδεια αποθηκης εχω υπερβαση υψους πωσ θα το δηλωσω;;;;;;;............με μετρα ή με αναλυτικο προυπολογισμο;;;;;;;;;;;;;;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Χωρίς υπέρβαση δόμησης με ταυτόχρονη υπέρβαση ύψους.
KOSTAS56 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Χωρίς υπέρβαση δόμησης με ταυτόχρονη υπέρβαση ύψους. το υψοσ με το 4014 μπορουσαμε και το δηλωναμε με αναλυτικο με το 4178 δεν ισχυει κατι τετοιο απ' οτι μου λες;;;;;;;;;;;;;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 το υψοσ με το 4014 μπορουσαμε και το δηλωναμε με αναλυτικο ............................ Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό.....
KOSTAS56 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό..... και οταν το κτισμα μου εχει γινει σε υψος μεγαλυτερο απο την αδεια π.χ. 1,00 αλλα δεν ξεπερνα τησ περιοχης.............. σε εντοσ σχεδιου βαζω υπερβαση υψους.......... σε εκτοσ σχεδιου δεν βαζω υπερβαση υψουσ ............ ισχυει;;;;;;;;;;;;;;;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα