yian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Ποιός θα μου θυμίσει εάν "ο μέγιστος # ορόφων" αφορά και την ισόγεια στάθμη? Δηλαδή σε κτίριο με ισόγειο Α και Β όροφο, ο "μέγιστος # ορόφων" είναι 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 γιατί το θέλεις αυτό;; (είναι 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Γιατί για να ενεργοποιηθεί το ανέβασμα αρχείων ζητάει αριθμό ορόφων και επιλογή ΔΕΔΟΤΑ ή στατικής επάρκεια απότι είδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Σταυρο, δεν μπορεις να ανεβασεις αρχεια να δεν εχεις βαλλει αριθμο οροφων. με τον 4014, το οποίο σου εμφανίζεται στα ήδη υποβληθέντα αρχεία... (πάει και η 30.4?????) Σε τι αναφερεσαι? Ως προς τις ημερομηνιες. 6 μηνες απο την υποβολλη της δηλωσης δεν ελεγε ο Νομος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 (edited) Ναι... μήπως για να γίνεται ο έλεγχος στο ποιοι μπορούν να το ανεβάζουν... Ναι τώρα το είδα ότι υπάρχει και στον 4178... Η 30.4 έλεγε ότι άμα είχες ανεβάζει ΔΕΔΟΤΑ στον 4014 τότε είσαι ok για τον 4178. 4. Υπαγωγές για τις οποίες κατά τις προγενέστερεςδιατάξεις υποβλήθηκε δελτίο δομικής τρωτότητας, σύμ−φωνα με τις τεχνικές οδηγίες του Τ.Ε.Ε. θεωρούνταιαποδεκτές και δεν επανεξετάζονται ως προς τα τυπικάστοιχεία του δελτίου δομικής τρωτότητας. Σε δήλωση που μετέφερα από τον 4014 και είχα ανεβάσει το ΔΕΔΟΤΑ μου το ζητάει ξανά και ας φαίνεται στα ήδη υποβληθέντα. Edited Απρίλιος 13 , 2014 by ssouanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 (edited) Μιας και το θέμα θα μας απασχολήσει για καιρό, ας συνεχίσουμε στο νέο αυτόνομο νήμα : [A10] Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αρχείων του 4178 Edited Απρίλιος 13 , 2014 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Σε δήλωση που μετέφερα από τον 4014 και είχα ανεβάσει το ΔΕΔΟΤΑ μου το ζητάει ξανά και ας φαίνεται στα ήδη υποβληθέντα. Σιγα το σπουδαιο, να το ξανακανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 (edited) Μιας και το θέμα θα μας απασχολήσει για καιρό, ας συνεχίσουμε στο νέο αυτόνομο νήμα : [A10] Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αρχείων του 4178 ότι γουστάρουμε θα κάνουμε. Εδώ θα πάρουμε πρωτάθλημα μετά το 1990 και εσύ μας λες τώρα το που θα σχολιάζουμε τις π@@@@@@ του ΤΕΕ??? You Will Never Walk Alone. Edited Απρίλιος 13 , 2014 by ssouanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 ειχα κανει υπαγωγη 11/10... ξεκινησε η διαδικασία υποβολής αρχειων? και εχει ληξει το εξαμηνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Ναι... μήπως για να γίνεται ο έλεγχος στο ποιοι μπορούν να το ανεβάζουν... Ναι τώρα το είδα ότι υπάρχει και στον 4178... Η 30.4 έλεγε ότι άμα είχες ανεβάζει ΔΕΔΟΤΑ στον 4014 τότε είσαι ok για τον 4178. 4. Υπαγωγές για τις οποίες κατά τις προγενέστερες διατάξεις υποβλήθηκε δελτίο δομικής τρωτότητας, σύμ− φωνα με τις τεχνικές οδηγίες του Τ.Ε.Ε. θεωρούνται αποδεκτές και δεν επανεξετάζονται ως προς τα τυπικά στοιχεία του δελτίου δομικής τρωτότητας. Σε δήλωση που μετέφερα από τον 4014 και είχα ανεβάσει το ΔΕΔΟΤΑ μου το ζητάει ξανά και ας φαίνεται στα ήδη υποβληθέντα. Σταύρε αν δεις όταν πας να ανεβάσεις αρχεία σε μεταφορά δήλωση, αναγράφει ΔΕΔΟΤΑ κατηγόρία τάδε, εφόσον το είχες ανεβάσει. Οπότε ανεβάζεις πάλι το ίδιο και εφόσον το λέει και ο Νόμος. Άλλωστε το ίδιο το ΤΕΕ είχε βγάλει οδηγία τότε. Εγώ πάντως ανεβάζω τα παλιά έτοιμα. Τι να κάνουμε, είπαν η διαδικασία θα είναι απλή της μεταφοράς και έτσι την κάνω κι εγώ. Για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο ο πελάτης-ιδιοκτήτης. Γελοίο κράτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα