dakane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Ναι, ειδα την σελιδα που με παρέπεμψες αλλά εγώ ψάχνω τα πλαίσια σε μορφή dwg ή dxf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Αν θέλεις τα πλαίσια μπορείς να τα βρείς στα downloads του φόρουμ. Ελεγξε όμως τα συγκεκριμμένα που θες με μια μετατροπή για να είσαι σίγουρος.(προσωπικά έχω ελέγξει αρκετά της περιοχής μου και δεν είχα πρόβλημα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiglidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Συνάδελφοι καίγομαι!!!!! Παίζει κανένα τριγωνομετρικό σε παλιό HAT (παλιό ΓΥΣ) προς Φάρσαλα - Δομοκό . Είτε μεγάλο είτε μικρό κέντρο. Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Συνάδελφοι καλησπέρα, έχει κανείς δουλεψει το τριγωνομετρικό "Στρέφη" στην Αθήνα; Υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaros21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Συνάδελφοι καλησπέρα, γνωρίζει κανείς να μου πεί σε ποιές θέσεις υπάρχουν τριγονομετρικά στην περιοχή του Λουτρόπυργου Αττικής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 To τριγωνομετρικο Παναγια στη Σινδο γνωριζει κανεις αν υπάρχει? 399959, 4507945 Καποιο αλλο εκει κοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris lyk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (edited) έχει κανένας συνάδελφος χάρτες ΓΥΣ 1:5000 σε ηλεκτρονική μορφή στη περιοχή της Αργολίδας; ευχαριστώ Edited Σεπτέμβριος 10 , 2012 by sotiris lyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 To τριγωνομετρικο Παναγια στη Σινδο γνωριζει κανεις αν υπάρχει? 399959, 4507945 Καποιο αλλο εκει κοντα? Υπαρχει κ ειναι προσβασιμο με αυτοκινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 (edited) Χρειάζεσαι χ,ψ απο κάποιο άλλο ΓΥΣ στη περιοχή ; (τώρα πρόσεξα τα προ μηνών πόστ σου...) έχει κανένας συνάδελφος χάρτες ΓΥΣ 1:5000 σε ηλεκτρονική μορφή στη περιοχή της Αργολίδας; ευχαριστώ Πες μου αριθμούς 5ριών... Υ.Γ. προς σουπερ ντουπερ μοντερεϊτορς, για ποιό λογο το edit απενεργοποιείται μετά απο λίγο; κάνουμε διπλά ποστ χωρίς λόγο... Η δυνατότητα χρήσης του edit περιορίζεται σε κάποιες ώρες για τα απλά μέλη και υπάρχει απεριόριστη μόνο για την ομάδα συντονισμού. Αυτό ισχύει εδώ και δύο χρόνια περίπου κυρίως για λόγους ασφαλείας. Ε¨αν θέλεις γενικά να προσθέσεις ή να τροποποιήσεις κάποιο από τα μηνύματά σου ενοχλείς τον αρμόδιο mod ή εμένα. ilias Edited Σεπτέμβριος 13 , 2012 by ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
pekar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ HATT ΤΩΝ 2 ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ No 122001 και Νο 122003 στην ΝΗΣΙΔΑ Αμμουλιανή, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα