Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 steve100 απ΄ όσο ξέρω ναι. Το 1577,34 € βγαίνει με 4,5 ημέρες για μηχανικό εμπειρίας 11-20 ετών αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve100 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (edited) 6,75 ειναι για κάτω 10ετιας και βγαίνει το ίδιο 1577,34 € Το ερώτημα είναι, αν το τσμέδε είναι επι αυτής της τιμής; Edited Νοέμβριος 7 , 2013 by steve100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και αυτό νομίζω ότι είναι το "νόμιμο". 48,46 ευρώ ΜΟΝΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Ισχύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Civilla Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (edited) Καλησπέρα σας. Σχετικά με προετοιμασία φακέλου για βεβαίωση υπάρξεως αποθήκης προ του 1955 θα ήθελα να ρωτήσω: θα πρέπει να έχω και απόδειξη κατάθεσης στην Εθνική μαζί με όλα τα απαραίτητα φορολογικά? Επίσης θα πρέπει να έχω και συμφωνητικό για τη συμφωνηθείσα αμοιβή ? Ευχαριστώ πολύ εάν με διαφωτίσει κάποιος... Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. yian Edited Νοέμβριος 7 , 2013 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Ισχύει το ΤΣΜΕΔΕ Αυτό με τα τετραγωνικά και την προσφορά δεν το κατάλαβα. Αν δεν μιλάμε για τεράστια ακίνητα που έχουν νόημα οι αποτυπώσεις, η αμοιβή είναι άσχετη από τα τ.μ.. Μπορείς να τη ζητήσεις; 1600 + ΦΠΑ σύνολο χοντρικά 2000. Μεγάλο πάρτυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c-argy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 6,75 ειναι για κάτω 10ετιας και βγαίνει το ίδιο 1577,34 € Το ερώτημα είναι, αν το τσμέδε είναι επι αυτής της τιμής; Ναι και υπάρχει και εδώ : http://www.michanikos.gr/files/file/159-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%B4%CE%B5/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (edited) yes αμοιβές αποτύπωσης, τοπογραφικού και ότι άλλο χρειάζεται, απόδειξη κατάθεσης σε τράπεζα (όχι αναγκαστικά της Εθνικής, αν και ορισμένες ΥΔΟΜ μόνο αυτό δέχονται) ή αντίγραφο ΤΠΥ (αναλόγως ποσού) ΦΕΜ επί συμφωνηθείσης (άρα και συμφωνητικό που να την αποδεικνύει) ΤΣΜΕΔΕ επί νομίμου Edited Νοέμβριος 7 , 2013 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (edited) Συνάδελφε Civilla το ερώτημα αφορά στην έκδοση βεβαίωσης μεταβίβασης και στον τρόπο υπολογισμού αμοιβών σου ή αναφέρεσαι στις αμοιβές για διαδικασία πιστοποίησης νομίμου περιγράμματος κτιρίου προυφιστάμενου του 1955? Edited Νοέμβριος 7 , 2013 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 έλα μ' ντε έτσι που τόδα "προετοιμασία φακέλου" δεν μου πήγε το μυαλο σε βεβαίωση για μεταβίβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα