m_chalm Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και αυτό νομίζω ότι είναι το "νόμιμο". 48,46 ευρώ ΜΟΝΟ!! Ισχύει! Τι εννοείτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Ότι τόσο είναι το ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ επί της νόμιμης για τα αυθαίρετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 συνάδελφοι μην μπλέκεστε με την "εμβόλιμη" ερώτηση περί προ 55. Το θέμα ΤΣΜΕΔΕ είναι από προηγούμενη ερώτηση. (Παρεμπιπτόντως, εμένα η αμοιβή μου βγαίνει 1569,58 και το ΤΣΜΕΔΕ 48,22 = 2% + 1% ΕΜΠ + 2,4% επί του αθροίσματος χαρτόσημο. Κάνω κάποιο λάθος; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Το 1569,58 που λες έβγαινε με το παλιό λ. Τώρα πλέον βγάζει 1.577,34. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Μην βιάζεστε να βγάζετε αμοιβές και να πληρώνετε ΤΣΜΕΔΕ κ.λπ. Βάλτε πρώτα και τις "αποτυπώσεις" και θ' αλλάξουν προς τα πάνω τα νούμερα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 ποτε εχω υποχρεωση καταθεσης του ΤΣΜΕΔΕ ? με την καταθεση της αμοιβης? η με την ΑΠΥ? σε οσες δηλωσεις 4014 δεν εχουν πληρωθει ακομα τιποτα αμοιβη,τσμεδε (εχω 2 σε ολοκληρωμενη υπαγωγη χωρις σχεδια,που δεν πηρα τιποτα ακομα) κ τις μεταφερω στο 4178 θα πληρωσω τωρα κ επι ποιας αμοιβης?του 4014 η του 4178 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 δεν υπαρχει χρονικο οριο κανονικα και για τις δυο 4014 + 4178 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Η μεταφορά δεν έχει νόμιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 εφοσον εχω κτυπησει αμοιβη στο συστημα για τον 4014 κ ειναι σε ενδιαμεση υποβολη,μπορω να το αλλαξω τωρα που κανω την μεταφορα στο 4178 κ να γινει οριστικη αφοροντας τον 4178? επισης γιατι εχω υποχρεωση να βαλλω εργασιες τοπογραφικου η αποτυπωσης(αν απαιτουνται) ,απο που προκυπτει? Θεωρω οτι το πακετο αμοιβης 4178 περιλαμβανει κ αυτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα