Mint Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική και κατανοητή απάντηση!
Mint Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Με τη βοήθεια των συναδέλφων στο forum έχω προχωρήσει στη δήλωση (διαφορετικά δε θα τα είχα καταφέρει) και έχει προκύψει άλλη μία ερώτηση. Στο μέγιστο #ορόφων γνωρίζω ότι προσμετράται και η pilotis. Όμως σε οικοδομή που έχει δικαίωμα για ένα επιπλέον όροφο, προσμετράμε αυτόν τον όροφο;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2016 Την υφιστάμενη κατάσταση καταγράφεις.
apier Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Την υφιστάμενη κατάσταση καταγράφεις. στον μέγιστο αριθμό ορόφων δεν βάζουμε τον προβλεπόμενο από το ΦΕΚ της περιοχής; αν είναι όπως το λες, τι σημαίνει το "μέγιστος"; (σε παρακαλώ πες μου ότι είναι όπως το λες εσύ! )
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Και εγώ την υφιστάμενη κατάσταση βάζω.
linageorgopoulou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Καλησπερα , μπορει καποιος συναδελφος να μου πει αν εχει τωρα προβλημα οταν παει να κανει γεωγραφικο εντοπισμο στις δηλωσεις αυθαιρετων; Ευχαριστω
apier Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Καλησπερα , μπορει καποιος συναδελφος να μου πει αν εχει τωρα προβλημα οταν παει να κανει γεωγραφικο εντοπισμο στις δηλωσεις αυθαιρετων; Ευχαριστω δεν δουλεύει το κτηματολόγιο. Καθόμαστε κι άλλοι στα γραφεία και περιμένουμε, δεν είσαι μόνη 1 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 ......κι ακόμα περιμένουμε!!!!
apier Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 το φτιάξανε παιδιά! βαράτε ανηλεώς
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα