Arche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 "λυπάμαι πολύ για το γραφόμενο μου στη σελίδα 83, κάποια εξωτερική συνθήκη με είχε επηρεάσει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidomo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Για τον 4178 πρέπει να κάνουμε '' έργο '' στο σύστημα των αμοιβών; ή απλά πρέπει να υπολογίσουμε την νόμιμη με κάποιο πρόγραμμα του εμπορίου κ να αναφέρουμε το ποσό στο συμφωνητικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 θα δημιουργήσεις έργο θα υπολογίσεις την αμοιβή θα βάλεις την συμφωνηθείσα και στο τέλος στο σύστημα 4178 θα βάλεις τον αριθμ του παραπάνω έργου των αμοιβών σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 το σύστημα αμοιβών έχει τροποποιηθεί για να δέχεται μηδενική συμφωνημένη; τώρα που γίνεται περαίωση χωρίς Α/Α αμοιβών, ποιο ποσοστό δηλώσεων φαντάζεστε πλέον ότι θα έχει κομμένη ΑΠΥ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Τι εννοείς περαίωση χωρίς Α/Α αμοιβών???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 (edited) Ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω..... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27/9/2016 Την Τετάρτη 28/9/2016 το σύστημα των διαχείρισης των αυθαιρέτων, MyTEE και αμοιβών μηχανικών δεν θα λειτουργεί από 04:00 μέχρι 15:00 λόγω εργασιών προσθήκης αποθηκευτικών χώρων. ΠΗΓΗ: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/auth4178 Edited Σεπτέμβριος 28 , 2016 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 πατώντας το κουμπάκι η δήλωση προχωράει ένα βήμα (ακόμα κι αν έχεις υπόλοιπο προστίμου < 70%) χωρίς να απαιτείται να αναγράψεις Α/Α συστήματος αμοιβών όπως παλιά. Και βγάζει βεβαίωση περαίωσης με υπόλοιπο. Ωραίο; Το ζητήσανε οι συμβολαιογράφοι, γιατί πως θα κάνανε συμβόλαια τα παιδιά αν δεν έγραφε "περαίωση"; Και καλά ότι μετά την περαίωση δεν μπορεί να αλλάξει η δήλωση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Δεν το ήξερα αυτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 πατώντας το κουμπάκι η δήλωση προχωράει ένα βήμα (ακόμα κι αν έχεις υπόλοιπο προστίμου < 70%) χωρίς να απαιτείται να αναγράψεις Α/Α συστήματος αμοιβών όπως παλιά. Και βγάζει βεβαίωση περαίωσης με υπόλοιπο. Ωραίο; Το ζητήσανε οι συμβολαιογράφοι, γιατί πως θα κάνανε συμβόλαια τα παιδιά αν δεν έγραφε "περαίωση"; Και καλά ότι μετά την περαίωση δεν μπορεί να αλλάξει η δήλωση επιβεβαίωσέ μας -μιας και το δοκίμασες δηλ δεν χρειάζεται εξ' αρχής Α/Α έργου 1.ούτε για να τυπώσεις παράβολα και 2. ούτε και μετά την καταβολή των προστίμων αλλά μόνο όταν την μεταφέρεις σε "οριστική"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 επιβεβαιώνω το εξής: το σύστημα προχωράει τη δήλωση σε κατάσταση βεβαίωσης περαίωσης (δεν θυμάμαι πως το γράφει) ακόμα κι αν δεν έχει εξοφληθεί το πρόστιμο (αρκεί να έχει πληρωθεί το 30%) ακόμα κι αν ΔΕΝ έχεις εισάγει Α/Α συστήματος αμοιβών. Το έχω κάνει ήδη τουλάχιστον δύο φορές (δεν θυμάμαι σίγουρα μήπως είναι κι άλλη) Και μάλιστα την πρώτη φορά μου πέσανε τα μούτρα, γιατί μου το έλεγε μία συμβολαιογράφος κι εγώ έλεγα τραγούδια. Το πάτησα και το είδα και δεν το πίστευα Βαράτε βιολιτζίδες Δεν ξέρω τι γίνεται στο επόμενο επεισόδιο. Όταν εξοφληθεί το πρόστιμο τι θα βγάζει; "υπερ-περαίωση"; Τότε θα ζητάει Α/Α αμοιβών ή θα το έχουν ξεχάσει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα