Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας....
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 +1 στο συνάδελφο apier για την ρεαλιστική περιγραφή μιας ζοφερής πραγματικότητας που αφορά σχεδόν στο σύνολο του τεχνικού κόσμου
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 +1 apier ... αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πατάμε και λίγο φρένο στην κατηφόρα. Και μην πολυπιστέυεις και τα ποσά που γράφονται στις διαφημίσεις, συνήθως δεν ισχύουν. Off topic νομίζω. 1
apier Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 off topic indeed. εγώ το ξέρω ότι δεν μπορούν να ισχύουν τα ποσά των διαφημίσεων. Οι πελάτες όχι 1
Aris79 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 αφού εμείς το ξέρουμε ότι δεν μπορούν να ισχύουν τα ποσά των διαφημίσεων και οι πελάτες όχι, τότε να ενημερώνουμε και τους πελάτες και να τους στέλνουμε να το επιβεβαιώνουν αν δεν μας πιστεύουν. 1
Clemenza Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Μια ερωτηση για τις αμοιβες μεταφορας δηλωσεων απο 4014 σε 4178: Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η εισαγωγη ΝΕΑΣ αμοιβης για την μεταφορα δηλωσεων στην περιπτωση που γινει επανυπολογισμος του προστιμου?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Η μεταφορά δεν έχει νόμιμη αμοιβή....άρα τι Α/Α να βάλεις;
Clemenza Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Αν ομως καποιος προσθετει αυθαιρεσιες? Λες οτι για το συστημα ειναι αδιαφορο?
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Το εάν είναι παλιά δήλωση ή καινούρια δεν καταλαβαίνω γιατί τυπικά αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι ότι το σύστημα το ζητάει και κάτι πρέπει να γράψεις.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Αν είναι μεταφορά γράφεις τον παλιό...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα