akis73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Για ποιό λόγο φτιάχνεις έργο στο σύστημα αμοιβών για έκδοση βεβαίωσης; Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.
MaZ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Ναί, έχεις δίκιο δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά το περνάω για να είμαι πιο τυπική. Κάθε εργο που κάνω το περνάω στο σύστημα αμοιβών του τεε. Σχετικά με το ν4178, μήοως γνωρίζεις κάτι? Την ημερίσια αμοιβή την δέχεται, την ωριαία όμως όχι (για εμπειρία 11-20 έτη) Περιττό που το κάνω, έτσι λες?
akis73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 (edited) Για 11-20 έτη εμπειρίας είναι 4,5 μέρες ή 22,50 ώρες. Και ναι πιστεύω ότι ειναι περιττό αυτό που κάνεις. Χρειάζεται μόνο σε περίπτωση τακτοποίησης όχι για έκδοση βεβαίωσης. Edited Φεβρουάριος 4 , 2016 by akis73
CivilKald Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2016 Συνάδελφοι το πεδίο ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Ν.4014/2011 & N.4178/2013 που κλασσικά δηλώνουμε στο σύστημα αμοιβών για τις δουλειές αυθαιρέτων τι περιλαμβάνει? ΜΟΝΟ την συλλογή στοιχείων, την αυτοψία και τις σχετικές ηλεκτρονικές διαδικασίες? ΟΧΙ την αποτύπωση των αυθαιρέτων? Βλέπω στο παρόν thread ότι συνάδελφοι δηλώνουν ξεχωριστή εργασία ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ. Εγω δε την δηλώνω επιπλέον, αλλά θεωρώ ότι είναι μέρος της εργασίας ρύθμισης με το Ν.4178/13. Και ειδικά πάνω σε αυτό θέτω τον εξής προβληματισμό: Κάνει κάποιος συνάδελφος αναθεώρηση μιας άδειας και το αντικείμενο αυτής ουσιαστικά είναι αρχιτεκτονική αποτύπωση αυθαιρέτων για νομιμοποίηση (παρ.1 αρθρ.23 Ν.4178/13). Η αμοιβή της αρχιτεκτονικής αποτύπωσης αν έχει χρεωθεί ήδη μια φορά στη διαδικασία της τακτοποίησης με Ν.4178/13 ξαναχρεώνεται για τον υπολογισμό αμοιβής της αναθεώρησης άδειας?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2016 Η αποτύπωση αποτελεί ξεχωριστή εργασία καθώς επίσης και το τοπογραφικό. Οι εργασίες ν. 4178 περιλαμβάνουν αυτά που αναφέρεις αρχικά. Π.χ έχεις νόμιμη επιφάνεια και αυθαίρετες επεκτάσεις. Αναγκαστικά αποτυπώνεις. Άρα, έχεις και εργασία αποτύπωσης. Όλα τα παραπάνω προκειμένου να υπολογιστούν οι κρατήσεις υπέρ τσμεδε-εμπ 3
niki_b Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 καλησπέρα εχω αναλάβει την τακτοποίηση ημιυπαίθριου χώρου και έχω δηλώσει στο σύστημα αμοιβών συμφωνηθείσα αμοιβή 200€ Μπορείτε να με ενημερώσετε αν πρέπει να πληρώσω εισφορές υπερ ΤΕΕ (για τις οποίες μου δίνει το σύστημα εντολή πληρωμής ποσού βάση της νόμιμης) και αν πρέπει να πληρώσω εισφορές υπερ ΤΣΜΔΕ και τι ποσό? Ευχαριστώ
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 Εισφορές υπέρ ΤΕΕ όχι, έχουν καταργηθεί. Κρατήσεις υπέρ ΤΣΜΕΔΕ - ΕΜΠ ναι, επί της νόμιμης αμοιβής.
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 (edited) η εισφορά υπέρ ΤΕΕ έχει καταργηθεί, υπέρ ΤΣΜΕΔΕ θα πρέπει να πληρώσεις ως ποσοστό επί της νόμιμης (όχι της συμφωνηθείσας). Συμπλήρωσε και την ειδικότητα στο προφίλ σου. edit: με πρόλαβε ο Ιάσονας Edited Μάρτιος 7 , 2016 by Roy_Hobbs
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα