kostavros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (edited) Τελικα με τις πισινες στο νεο νομο τι κανουμε?εχω αυθαιρετη πισινα 32 τμ.ποτε παιρνει μειωτικο συντελεστη και πως υπολογιζεται το προστιμο?γιατι εχω κολλησει και δε μπορω να το βρω με τιποτα.. Edited Σεπτέμβριος 9 , 2013 by ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (edited) μέτρας το (μέσο) βάθος και υπολογίζεις τον όγκο νερού. 50€/μ3 * 0,5 Edited Σεπτέμβριος 3 , 2013 by sagiasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostavros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ευχαριστω συναδελφε..μειωτικο συντελεστη εχω?και γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 αφού έχεις Α<35μ2 έχεις τον μειωτικό *0,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostavros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 οκ επειδη εχω μεσω βαθος 1,8 βαζω 1,8χ32=57,6 στο εικονιδια για την πισινα σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Nαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Tsolakakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Καλημέρα συνάδελφοι, μια ερώτηση για κολυμβητική δεξαμενή. Υπάρχει κολυμβητική δεξαμενή με οικοδομική άδεια αλλά έχει διαφορετικές διαστάσεις από τις καθορισμένες της άδειας. Πως τακτοποιείται στα αυθαίρετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Υποθέτω υπολογίζοντας την αυθαίρετη υπέρβαση με τα κυβικά όπως λέει ο 4178. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Tsolakakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Υποθέτω υπολογίζοντας την αυθαίρετη υπέρβαση με τα κυβικά όπως λέει ο 4178. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeke Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 αν η πισίνα έχει εγκατεστημένο σύστημα πυρόσβεσης, ξέρει κανείς πως αυτό αποδεικνύεται ή αν χρείαζεται καταρχάς να αποδειχθεί? ζητείται κάποιο χαρτί ?δεν έχω βρει κάποια αναφορά στον νομο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα