savas76 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 (edited) Ειμαστε απίστευτοι..........η είναι παμπλουτοι πολλοι, δεν εξηγειτε αλλιως μορφωμένοι ανθρωποι δεν βλεπουν ότι ακομα και να πληρωσουν τωρα σε 1 χρονο δεν θα μπορουν;;;........ Edited Αύγουστος 4 , 2014 by savas76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Άργά ή γρήγορα δυστυχώς κάτι θα χρειαστείς απο το *&*(*)*()((κράτος και τράβα να βρείς άκρη. Παράνομος στη χώρα σου δεν αποτελεί λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 (edited) Φράγκο δεν πρόκειται να δούνε ποτέ τους.. Ασφάλεια θα κάνω ιδιωτική.... κι οταν η ιδιωτικη ασφαλιστικη σου ζητησει βεβαιωση απο το τσμεδε τι θα γινει??? Edited Αύγουστος 4 , 2014 by MoonLooP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibari Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Υπάρχει νεώτερο για όσους πληρώσαμε αυξημένο το ά εξαμηνο 2013, όπως και εγώ? Εχω κάνει αίτηση επιστροφής και περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μετά την έκδοση της οριστικής απόφασης συνταξιοδότησης τα καταβληθέντα αυτά ποσά θα συμψηφιστούν με τις διαφορές που τυχόν προκύπτουν βάσει του τελικού ποσού σύνταξης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibari Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Σοβαρολογεις? Έγινε σε εσένα? Και με την ευκαιρία, ξέρει κανείς πόση συνολικα είναι η σύνταξη (πλήρης 35ετια+ επικουρικό) για καποιον που βγαίνει σήμερα? Και το εφ άπαξ? Σε λίγους μηνες την παίρνω και δεν ξέρω τι να περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 kibari Αφού είσαι παλιός ασφαλισμένος, θα σου πρότεινα να πας στο ΤΣΜΕΔΕ να δεις το συνολικό ποσό που σου έχει χρεωθεί από τα αναδρομικά. Σ' αυτούς τους λίγους μήνες μέχρι τη σύνταξη σου χρεώνουν και τόκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibari Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Εχω κλεισει βιβλια, εχω βγει απο τσμεδε, πλην ΚΥΤ. Τι να χρεώνουν? Αλλά άλλο ρώτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Σοβαρολογεις? Έγινε σε εσένα? Και με την ευκαιρία, ξέρει κανείς πόση συνολικα είναι η σύνταξη (πλήρης 35ετια+ επικουρικό) για καποιον που βγαίνει σήμερα? Και το εφ άπαξ? Σε λίγους μηνες την παίρνω και δεν ξέρω τι να περιμένω... Με τα στο τέλος ασφαλώς αστειευόμουν ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (edited) kibari Αφού είσαι παλιός ασφαλισμένος, θα σου πρότεινα να πας στο ΤΣΜΕΔΕ να δεις το συνολικό ποσό που σου έχει χρεωθεί από τα αναδρομικά. Σ' αυτούς τους λίγους μήνες μέχρι τη σύνταξη σου χρεώνουν και τόκους. και αν έχει και όρεξη ο Kibari ας ενημερώσει ... έτσι να ξέρουμε τι μας περιμένει !!! Edited Μάρτιος 10 , 2015 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα