katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 τα αρχεία σε πόσα mail τα στείλατε? με ποιό τρόπο? ονομάζετε τα αρχεία? γράφετε κάποιο κείμενο στο mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Προσωρινός εν. επιθεωρητής που ΔΕΝ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μπορεί να κάνει αίτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 εννοειτε οχι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgiouvano Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Παμε γερα...φαση 2/3 βγαζει 1 αρχεια παρεληφθεντα, 1 αρχεια αποσπασμενα...(και για τα 2 δικαιολογητικα)... αλλα φαση 3/3 τιποτα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrisma Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (edited) Από τα διακαιλογητικά που πρέπει να επισυνάψουμε μόνο η Υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να φέρει θεώρηση του γνησίου της υπογραφής απο Δημόσια Αρχή; Τα υπόλοιπα διακαιολογητικά απλά αντίγραφα; Edited Σεπτέμβριος 9 , 2013 by xrisma Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (edited) Η βεβαίωση εγγραφής στο ΤΕΕ ποια είναι ? Έχω την άδεια άσκησης επαγγέλματος και ένα έγγραφο που λέει ότι μετά την...αίτηση μου ...είμαι μέλος του ΤΕΕ κ.τ.λ. Να στείλω την άδεια άσκησης επαγγέλματος ? H βεβαίωση από το mytee κάνει ? Edited Σεπτέμβριος 9 , 2013 by nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapnicious Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ? ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΜΠΥΡΟΪΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Είτε άδεια άσκησης, είτε την βεβαίωση από ΤΕΕ....δεν είναι εργολήπτης δημοσίων έργων μπλα μπλά....το ίδιο κάνει. Αλλωστε υπάρχει αριθμός πρωτοκόλου, αριθμός μέλους, μπορούν να τα διασταυρώσουν αν θέλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (edited) Είτε άδεια άσκησης, είτε την βεβαίωση από ΤΕΕ....δεν είμαι εργολήπτης δημοσίων έργων μπλα μπλά....το ίδιο κάνει. Αλλωστε υπάρχει αριθμός πρωτοκόλου, αριθμός μέλους, μπορούν να τα διασταυρώσουν αν θέλουν ουπσ το ξανάστειλα....σόρυ Edited Σεπτέμβριος 9 , 2013 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Ρε παιδιά μόνο σε μένα δε δουλεύει η Β φάση; κλικάρω Αίτηση για 2η φάση Μητρώου Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών και μου βγάζει HTTP Status 404 - /KENAK_Inspectors_130909_1308/fillInsertRequest_new.view Δοκίμασα κι από άλλο υπολογιστή, κι από explorer/mozzila. Τί κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα