nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 ικαρε thnx. λέω να στείλω και τα δύο γιατί δεν είμαι σίγουρος...
percules Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Τι γίνεται όταν φτάσουμε στο σημείο της αναγγελίας? Πώς την στέλνουμε στο ΕΥΕΠΕΝ? Ηλεκτρονικά?
dsts Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Ρε παιδιά μόνο σε μένα δε δουλεύει η Β φάση; κλικάρω Αίτηση για 2η φάση Μητρώου Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών και μου βγάζει HTTP Status 404 - /KENAK_Inspectors_130909_1308/fillInsertRequest_new.view Δοκίμασα κι από άλλο υπολογιστή, κι από explorer/mozzila. Τί κάνω λάθος; Χρησιμοποιείς το link που παραθέτεις ή από το buildingcert δεν μπορείς να μπεις; Γιατί το link κι εμένα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, αλλά μπαίνω κανονικά από το buildingcert
gpodim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Ολοκλήρωσε κανείς την διαδικασία να μας πει σε πόσο διάστημα εξετάζεται η αίτηση της αναγγελίας;
grmaster Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 αμα έχω ξεχάσει τον κωδικό στο buildingcert τι κάνω? (έχω αριθμό ΚΑΣ) Στα τηλέφωνα τους δεν απαντάνε...
kostasp. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Καλημέρα συνάδελφοι, δημιουργησα κατα λαθος δυο ΚΜΧ αλλα έστειλα τα στοιχεία στο πρωτο, λέτε να έχω πρόβλημα?
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 ΟΣΑ θελεις κανεις...απλως να ειναι με το ιδιο μειλ συνδεμενα...
pitsirik0s Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 (edited) ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ Πρέπει να καταθέσουν τα εξής 2 δικαιολογητικά ΜΟΝΟ: 1-Υπεύθυνη δήλωση με βάση το υπόδειγμα, (που είναι στη φάση 3/3 )η οποία θα είναι συμπληρωμένη και θα φέρει θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από Δημόσια Αρχή. 2-Η βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων από το Φορέα Εκπαίδευσης. Και τα 2 τα κάνεις upload από τη φάση 2/3 παίρνοντας ΚΜΧ Στη φάση 3/3 αντιστοιχείς τα 2 δικαιολογητικά Edited Σεπτέμβριος 10 , 2013 by pitsirik0s
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 έκανες οριστική ή δεν γίνεται?
pitsirik0s Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Ολοκλήρωσε κανείς την διαδικασία να μας πει σε πόσο διάστημα εξετάζεται η αίτηση της αναγγελίας; Εγώ μόλις έστειλα τα δικαιολογητικά με e-mail (φάση 2/3) μόλις μου τα δεχτεί θα ενημερώσω… ΑΛΛΑ: «Σε περιόδους υψηλής έντασης εργασίας του συστήματος, η παραπάνω διαδικασία (το Βήμα 2), μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.» Π.Χ. 293 ώρες……
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα