mitsaina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 (edited) ΦΕΚ 237Α/Δεκέμβριος 2012 Άρθρο 13 "γ) Η ΕΥΕΠΕΝ, μετά τη λήψη όλων των παραπάνω δικαι−ολογητικών, προβαίνει στις προβλεπόμενες διαδικασίεςκαι ελέγχους με σκοπό τη διαπίστωση συνδρομής όλωντων απαραίτητων προϋποθέσεων για τη νόμιμη άσκησητης δραστηριότητας του ενεργειακού επιθεωρητή.δ) Η προαναφερόμενη διαδικασία ολοκληρώνεταιεντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία λήψης τηςΑναγγελίας και της πλήρους υποβολής όλων των προ−βλεπομένων παραπάνω νομίμων δικαιολογητικών.ε) Στην περίπτωση που δεν πληρούνται οι νόμιμεςπροϋποθέσεις ή δεν προκύπτει η συνδρομή τους από ταυποβληθέντα στοιχεία, η ΕΥΕΠΕΝ ενημερώνει εγγράφωςτον ενδιαφερόμενο ότι του απαγορεύει την άσκησητης δραστηριότητας, γνωστοποιώντας και τους σχε−τικούς λόγους. Άλλως, μετά παρέλευση δύο (2) μηνώνο ενδιαφερόμενος ασκεί τη δραστηριότητα ελεύθερα,χωρίς άλλη ειδοποίηση ή ενέργεια από τον ίδιο τονενδιαφερόμενο." Απλώς κάποιος πιο μπροστά είπε ότι πήρε τους κωδικούς και αναθάρεψα. Πρέπει να ήταν ο πρώτος που έκανε τα χαρτιά του!!! Και εγώ αριθμό 1150 έχω περίπου.... Edited Σεπτέμβριος 12 , 2013 by mitsaina
Allobar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Οπότε πάμε σίγουρα για παράταση των προσωρινών, τουλάχιστον τρίμηνη....
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Μετά από 15 ημέρες θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για τον ρυθμό ελέγχου των αιτήσεων. Εκτιμώ ότι εάν δεν υπάρχει μία πρώτη απόφαση με εγκρίσεις τότε ενδεχομένως να δοθεί παράταση.
Allobar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Εμένα τώρα λήγει το παράβολο του προσωρινού και πρέπει να ανανεώσω (100€). Φαντάζομαι ότι αν ανανεώσω τώρα, δε θα ξαναπληρώσω παράβολο, σωστά;
vlasis13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Όπως σε συμφέρει εσένα... Με ένα κατοστάρικο καθάρισες κι άσε τους άλλους να πληρώνουν σεμινάρια. Πολιτικός μηχανικός κι εσύ???
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Μου έβγαλε κι εμένα το μήνυμα ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ. Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα πόσο μπορεί να αργήσουν; Τι μήνυμα θα βγάλει τότε το σύστημα; Έχω αριθμό πρωτοκόλλου Α/1/5912.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Εμένα τώρα λήγει το παράβολο του προσωρινού και πρέπει να ανανεώσω (100€). Φαντάζομαι ότι αν ανανεώσω τώρα, δε θα ξαναπληρώσω παράβολο, σωστά; Αν δώσεις το παράβολο του προσωρινού είσαι καλυμένος μέχρι 30/7/2014!!! Μια χαρά πιστέυω...
vlasis13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Ρε Ίκαρε τι τα λες όλα? Άσε να πληρώσουν και κανένα σεμινάριο... Το 30/7/2014 από πού προκύπτει?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Τόσο λέει εμένα....Τα σεμινάρια δεν τα γλυτώνεις έτσι και αλλιώς. Εγώ τα ξεκινάω την Τρίτη, δεν ξέρεις τι γίνεται μετά, μπορεί να έχουμε βρει δουλειές σε κατασκευαστικές και να μην προλαβαίνουμε....
vlasis13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Τότε πώς λένε ότι λήγουν οι άδειες των προσωρινών μέσα στον Οκτώβριο και θέλουν λίγη παράταση, αν δεν εγκριθούν οι προσωρινοί-μόνιμοι? Κάτι δεν μου κολλάει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα