alej Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Να σας ενημερώσω ότι εγώ έκανα αίτηση και επέλεξα στη φάση της επιλογής φορέα εκπάιδευσης το ''θα επιλέξω αργότερα''. Έγινε δεκτό. Μετά επέλεξα και να συμμετέχω στην επιδότηση. Από ότι καταλαβαίνω, ναι μεν γίνεται δεκτή η αίτηση αλλά αν δεν παρακολουθήσεις σεμινάρια δεν σου δίνουν την άδεια. Αυτά.
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (edited) εγινε δεκτη η αιτηση εννοεις , σου στειλαν εγκριση αναγελιας και κωδικους;;; αν εννοεις οτι δεν σου εβγαζε ελειπη δικαιολογητικα και την δεχτηκε, δεν ξερω τι θα σου απαντησουν οταν την εξετασουν..... Edited Σεπτέμβριος 25 , 2013 by savas76
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 παιδια κ εμενα με εκαναν δεκτο σημερα ΔΕΝ ημουν προσωρινος. 1
alej Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 εγινε δεκτη η αιτηση εννοεις , σου στειλαν εγκριση αναγελιας και κωδικους;;; αν εννοεις οτι δεν σου εβγαζε ελειπη δικαιολογητικα και την δεχτηκε, δεν ξερω τι θα σου απαντησουν οταν την εξετασουν..... Σωστά. Φαντάζομαι πως δεν θα στείλουν έγκριση αλλά εκείνο που ήθελα, να μπω στη λίστα για την επιδότηση έγινε. Επίσης κάτι που λέει και στο site. Η αίτηση για επιδότηση πρέπει να γίνει πριν πάρεις την εγκριση!
mariakalf Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλημέρα σε όλους! Ήρθε μόλις τώρα και σε εμένα η εγκρίση και είχα αριθμό πρωτοκόλλου 4237.
κονικοκε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 καλημερα συνάδελφοι..μου ήρθε και εμένα το mail επιβεβαίωσης..άντε και καλές μας δουλειές τώρα..ξέρει κάποιος κανένα καλό πρόγραμμα πλην του ΤΕΕ?και αν ναι,σε τι τιμή παίζουν?
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 κονικονε, μήπως έχεις συγκρατήσει τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης και την ημερομηνία αποστολής των αρχείων με email?
κονικοκε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 yian αριθμό πρωτοκόλλου δε θυμάμαι.γιατί είμαι εκτός γραφείου,αλλά τα χαρτιά τα έστειλα με mail σίγουρα στις 10 Σεπτεμβρη!
Allobar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (edited) καλημερα συνάδελφοι..μου ήρθε και εμένα το mail επιβεβαίωσης..άντε και καλές μας δουλειές τώρα.. ξέρει κάποιος κανένα καλό πρόγραμμα πλην του ΤΕΕ?και αν ναι,σε τι τιμή παίζουν? Εκεί που θα φτάσουν τα ΠΕΑ με τόσους επιθεωρητές στην αγορά δε θα κάνεις ποτέ απόσβεση αν αγοράσεις πρόγραμμα. Υπάρχουν διάφορα freeware προγραμματάκια. Αν κατέχεις το αντικείμενο, τότε κάνεις τη δουλειά γρηγορότερα απ' ότι με τα αγορασμένα! Συμβουλή προς νέους επιθεωρητές: Πριν επενδύσετε και κυρίως πριν δώστε τιμή για ένα ΠΕΑ κάντε έστω ένα υποτυπώδη υπολογισμό του κόστους σας (του συνολικού με τσμέδε, αποσβέσεις σεμιναρίων, προγραμμάτων κλπ). Κάντε αναγωγή σε ωρομίσθιο και μετά υπολογίστε την τιμή σας. ΥΓ. Εννοείται βέβαια ότι δεν μπορείς ποτέ να ανταγωνιστείς το κόστος του copy-paste ή του "βάζω ότι νούμερα μου κατέβουν"... Edited Σεπτέμβριος 27 , 2013 by Allobar
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα