Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοήθεια για το πρόγραμμα Εξοικονομώ


kotsos87

Recommended Posts

μπορει να μην ειμαι στο σωστο μερος και ουτε συναδελφος σας αλλα πραγματικα εχω πελαγωσει και καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...λοιποοον υπαρχει ενα ακινητο 120 τμ .σε διαθηκη του 2005 αναφερετι οτι αφηνει ο θανων τα 3 δωματια στην μια αδερφη και τα ανατολικα  :P και τα αλλα 3 στην αλλη...περνωντας ο καιρος λοιπον κ αφου εχει γινει αποδοχη κληρονομιας βγαινει στην φορα το εξοικονομω κατ οικον..κανει αιτηση ενα αλλο 3ο προσωπο η κορη τησ μιας αδερφης και εγκρινεται( ο λογος το μεγαλυτερο ποσοστο εππιδοτησης 70%) απ την τραπεζα μας λενε ξεκινηστε αμεσ τη μεταιβαση...πηγαινοντας στην συμβολαιογραφο οιπον μας αναφερει οτι χρειαζεται εκτοσ απο 1500 ευρω!  :Pτοπογραφικο 60 τμ και οχι 120!!!!!!! το οποιο θα πει οτι βασει διαθηκης τα σπιτια ειναι 2!! ερωτω λοιπον αυτο θεωρειται καθετη ιδιοκτησια..γτ βλεποντας στο σαιτ του εξοικονομω λεει οτι δεν μπορει να μπει στο προγραμμα σπιτι με καθετη ιδιοκτησια..ξαναλεω οτι η διαθηκη καθαρα και ξαστερα αναφερει οτι αφηνει 3 δωματια στην μια κι 3 στην αλλη...αλλα για να γινει η μεταβιβαση τωρα ζηταει τοπογραφικο των 3 δωματιων...σαν καλο παιδι και γω λοιπον πηρα τηλ στο υπουργειο στο εξοικονομω και μου πε δεν θεωρειται καθετη ιδιοκτησια εφοσον το ακινητο ειναι ενα...μα η διαθηκη...μα μα μα...καντε την αιτηση λεεειιιι....τι κανω εγω τωρα???ποιος ξερει αραγε...(Υ.Γ) αμα ειναι να μας τα παρουν με συνοπτικες διαδικασιες τα τρωνε...αμα ειναι να παρουμε κανα φραγκο απ το εσπα μας ζητανε .....δεν ξσερω δεν μου ρχεται αλλα πολλα ζητανε  :P συγγνωμη αν κουρασα και συγγνςμω που δεν εβαλα τονους 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Έχεις βάλει το ίδιο κείμενο 3 με 4 φορές (ακόμα τα μετρώ) κλειδώνουν όλα και όταν θα τα δει ο αρμόδιος συντονιστής θα αποφασίσει.

Μέχρι τότε παρακαλώ μη βάλεις ξανά το ίδιο θέμα για να μη αποκλειστείς ο ίδιος από το φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα ξανανοίγει για να απαντήσει όποιος επιθυμεί στον κύριο. Εννοείται ότι ισχύει η παρατήρηση του Didonis και όλα τα υπόλοιπα μηνύματα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο θα διαγραφούν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας είπαν από την τράπεζα να μπλέξετε με μεταβιβάσεις. ΑΠό όσο ξέρω, έστω και ένα ποσοστό να έχει κάποιος επί του ακινήτου, δικαιούται συμμετοχής στο εξοικονομώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.