i.tz. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ποια είναι η μέση ημερήσια κατανάλωση νερου ανά άτομο σε χώρο εργασίας, αν υπάρχει προβλεπόμενη θεωρητική τιμή στη νομοθεσία ή κάποια άλλη αξιολογη βιβλ. πηγή? Μου ζητήθηκε για νομιμοποίηση γεώτρησης.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Φανταζομαι η καταναλωση θα αλλαζει ανα ειδος επιχειρησης, για μερικες δραστηριοτητες ισως ο νομος να μην προβλεπει ελαχιστη ποσοτητα νερου ανα ατομο που πρεπει οπωσδηποτε να εχει εξασφαλισει ο υπευθυνος της επιχειρησης. Για ξενοδοχεια ας πουμε αναλογα με την καταταξη τους πας συμφωνα με το πδ 43/02. Δεν λες τι επιχειρηση εχεις μπας και καποιος ξερει να σε κατευθυνει?
i.tz. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Πρόκειται για μονάδα παραγωγής τσιμένου.
i.tz. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Έχω υπολογίσει τις ποσότητες για την παραγωγική διαδικασία, αλλά θέλω να υπολογίσω μετά από υπόδειξη της υπηρεσίας και την κατανάλωση νερού ανά εργαζόμενο (wc.κτλ)
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 50-70 λιτρα ανα εργαζομενο και ημερα ειναι υπεραρκετα (50 λιτρα = 2 καζανακια και αρκετο νερο για πλυσιμο χεριων)
i.tz. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα