ay8airetos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 έχω δώσει πάκτωση στο Α και αρθρώσεις στα Β,Γ. Φορτίο 10kn/m στην Κ.Δ. Για Ι έχω δώσει τα αντίστοιχα για κάθε μέλος.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Για πες μου τιε διατομές
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Στο Γ μη δώσεις άρθρωση. Μη σώσεις τίποτα. Δοκίμασε και πες μας.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Λοιπόν, έκανα μια δοκιμή και είδα τα αναμενόμενα. Και πάκτωση να βάλεις θα έπρεπε με τόσο μεγάλο φορτίο να είχες αξονικές. Αν δουλεύεις το Instant τότε μάλλον έχεις κάνει λάθος στις μονάδες. edit Το βρήκες τελικά? Παρατήρηση: Μην διαχωρίζετε διαδοχικες δημοσιευσεις σας . Κανετε χρήση της εντολής "επεξεργασια". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. acnt
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Άρη οι διατομές έιναι αυτές που φαίνονται στη φωτο,IPE100 και CHR 21.9x3.2. Χρησιμοποίησα το frame 2d της Runet. Αφήνοντας το Γ ελεύθερο (χωρίς στήριξη), ναι παίρνω αξονικές. Εσυ Άρη στο Γ τι έδωσες;
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Εννοείται ότι δεν θα δώσεις στήριξη στο Γ. Διαφορετικά η ΑΓ γίνεται μονόπακτη δοκός και η ΒΓ αμφιέρειστη. Άλλο οι στηρίξεις κι άλλο οι εσωτερικές δεσμεύσεις. Στο Frame-2D δίνεις μόνο στηρίξεις.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Εγώ έδωσα στο Γ πάκτωση, όπως το έχεις σχεδιάσει. Φυσικά έβγαλα αξονικό, έστω και μικρότερο από την περίπτωση που είναι όλα αρθρωτά. Σίγουρα κάτι κάνεις λάθος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν έχεις περιορισμούς, εγώ λύνω και με τις 2 περιπτώσεις. Στην λύση με τις αρθρώσεις διαστασιολογώ σε θλίψη λόγω υποπίεσης την διαγώνιο Στην λύση με πακτώσεις την σύνδεση στο μπετόν. Έτσι είμαι σίγουρος ότι και χάλια βιδώματα να κάνουν (πάρα πολύ πιθανό) το στέγαστρο θα είναι οκ και έχω και υπερστατικό φορέα....
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Λάθος δεν νομίζω ότι έχω κάνει, απλώς έιναι αυτό που γράφει ο Χάρης. Άρη στο Γ δεν έχω σχεδιάσει πάκτωση. Στο Α δίνω πάκτωση και στα Β,Γ αρθρώσεις. Δεν θα έπρεπε και τα δυο προγράμματα (instant και frame 2d) να δίνουν τα ίδια αποτελέσματα;
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Εγω που το ελυσα στο Beam2D τα αποτελεσματα ηταν τα αναμενομενα. Εβαλα στο Α πακτωση, στο Β στηριξη με αρθρωση και στο Α εσωτερικη αρθρωση...Φυσικα στο ΒΓ πηρα μονο αξονικη..
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Εννοείται ότι δεν θα δώσεις στήριξη στο Γ. Διαφορετικά η ΑΓ γίνεται μονόπακτη δοκός και η ΒΓ αμφιέρειστη. Άλλο οι στηρίξεις κι άλλο οι εσωτερικές δεσμεύσεις. Στο Frame-2D δίνεις μόνο στηρίξεις. Αν είναι αυτό που λέει ο Χάρης τότε έχεις κάνει λάθος, γιατί το λάθος είναι αυτό που σου περιγράφει....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα