eltagena Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Καλησπέρα,μήπως έχει κάποιος πρότυπο βεβαίωσης μηχανικού για συνολική και φωτιζόμενη επιφάνεια που ζητάει ο Δήμος για να αλλάξεις τα τετραγωνικά της κατοικίας στη ΔΕΗ?Η περίπτωση μου είναι ένα ισόγειο 45 τ.μ. στο οποίο έγινε προσθήκη με άδεια άλλα 55 τ.μ. το 2005 και τώρα ο ιδιοκτήτης θέλει να διορθώσει τα τετραγωνικά και να φαίνονται στη ΔΕΗ τα 100 τ.μ. και στη δήλωση που κάνει χρειάζεται να προσκομίζει βεβαίωση μηχανικού.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Από προσωπική μου εμπειρία (δικό μου σπίτι) νομίζω ότι δεν χρειάζεται βεβαίωση μηχανικού στο δήμο. Ο ιδιοκτήτης κάνει υπεύθυνη δήλωση σε έντυπο του δήμου (άρα έχει και όλη την ευθύνη)
eltagena Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Αυτό ζητήθηκε από το Δήμο και περιέχει και τη βεβαίωση μηχανικού.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Επιβεβαιώνεται ότι κάθε δήμος απατελεί ανεξάρτητο "κράτος" Σε μένα ζήτησαν μόνο αντίγραφο οικοδομικής άδειας (δήμος Ωρωπού)
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (edited) μπραβο η ...Αμφικλεια... πολυ προχωρημενα πραγματα... Το εμβαδον αποδειχνεται απο συμβολαιο συν την βεβαιωση τακτοποιησης... Αν θελουν τα δεχονται.... αν δεν θελουν... ας μην αλλαξουν τα τμ...να πληρωνονται για 45 αντι 100... αυτοι θα χασουν... :-) και δεν δικαιουνται να σου βαλουν προστιμα...περαν της 5ετιας... αρα οσο δεν πας...δεν πληρωνεις απλο Edited Σεπτέμβριος 6 , 2013 by dimitris GM
letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Στην περιοχή μου δίνει ο Δήμος ένα πρότυπο βεβαίωσης το οποίο συμπληρώνω και υπογράφω.
eltagena Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Letom μήπως σου βρίσκεται το πρότυπο βεβαίωσης να μου το στείλεις σε παρακαλώ?
letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Αυτό ψάχνω, μόλις το βρω θα το ανεβάσω!
eltagena Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 ευχαριστώ και συγνώμη που προτρέχω!!!
letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Έτοιμο! ΥΓ: Εκεί που συμπληρώνεις τα τετραγωνικά, μου ζητάνε όλου του ακινήτου (το έχουν σημειώσει και χειρόγραφα αν προσέξεις), όπου έχω πρόσβαση βέβαια. Δηλαδή στο διαμέρισμα του πελάτη μου και στους κοινόχρηστους χωρους (κλιμακοστάσιο). vevaiosi DEH.pdf 3
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα