vasilis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Συναδελφοι καλησπέρα .Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα με σύστημα ενσωματωμένο σε γεωδαιτικό σταθμό να κατεβάσουμε με ακρίβεια συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ 87 για ένα αγροτεμάχιο δορυφορικά ? Παρακαλώ ΜΗΝ γράφετε με κεφαλάια στον τίτλο ,ευχαριστώ ZaXoYs
agior Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Ξέρω οτι βγάζει η Leica ένα υβριδικό σύστημα total station συνδυασμένο με 2συχνο GPS. Τιμή όμως δεν ξέρω (ούτε θέλω να μάθω)
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Το smartstation όπως το ονομάζουν (TCR1200 + gps 2συχνο) άλλα η τίμη όπως είπε ο συνάδελφος ξεπερνούσε τα 30.000 ευρώ (πριν λίγο καιρό τουλάχιστον).
chrisven Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 σωστός για το smartstation αλλά για την τιμή θέλει πολλά παραπάνω καθώς απαιτείται να παρεις και το διπλόσυχνο gps για να εκμεταλλευτείς την δυνατότητα του smartstation. πριν ενα μήνα το πηραμε στο γραφειο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα