ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Άμα μου ελεγε εμένα κάποιος 500 τελικη και μετά ζητούσε και αλλά θα έπεφτε φαπα... Ξέρω κάποιους που οταν λέν 500 εννοούν 500
Moldovanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (edited) πρωτη κινηση ειναι ξεκινησεις με ενα τοπογραφικο, να δεις αν ειναι εντος σχεδιου η εκτος (στην καλλικρατεια εχει ζωνες που ειναι εντος απο το 2003, αλλα δεν εχουν προχωρησει οι διαδικασιες για την πραξη εφαρμογης), αν υπαρχει απαλλοτροιωση ,αν ειναι αρχαιολογικη ζωνη κτλ,κτλ. Μετα κανεις μια λεπτομερη αποτυπωση αρχιτεκτονικων,Αυτα ειναι τα 2 βασικα βηματα.Τα υπολοιπα ειναι δηλωσεις,γραφειοκρατεια κτλ,κτλ. Περι αμοιβων στην χαλκιδικη η τιμη κυμαινετα απο 600-800 χωρις φπα και χωρις τοπογραφικο.Χοντρα χοντρα 1000-1200 με το τοπογραφικο. Edited Σεπτέμβριος 13 , 2013 by Moldovanis
basilistoro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Σας ευχαριστώ όλους...Με βοηθάτε πολύ.Μου έφυγε το άγχος το αρχικό...Μια ερώτηση ακόμα μπορώ να κάνω ως νέος? Με τα εξ αδιαιρέτου τι παίζει?Για να προχωρήσω την διαδικασία να πω τον πελάτη να με φέρει υπεύθυνες δηλώσεις απ'όλους για συναίνεση?Η να προχωρήσω την διαδικασία χωρίς αυτά?
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 και με και χωρίς. Όσοι έχουν υπαχθεί στον 4014, σε εκτός σχεδίου (χωρίς άδεια) κανείς δεν έχει προσκομίσει Υ.Δ.συναίνεσης.
basilistoro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..Εγώ ακόμα περιμένω τους κωδικούς από το ΤΕΕ ώστε να μπορέσω να μπω στο σύστημα..Άντε να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε όταν πάρω τους κωδικούς..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα