ALdaperan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Καλησπέρα, Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Η/Υ (Ενεργειακός) και ήθελα να σας ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να δώσω τώρα εξετάσεις για άδει ασκήσεως επαγγέλματος τι παίζει με αυτές ; Σκέφτομαι να δώσω ή Πάτρα (όπου και τελείωσα) ή Αθήνα .. Τι περίπου ρωτάνε ; Κατά πόσο είναι αυστηρά τα πράγματα ; Προτιμότερο είναι να δώσω Αθήνα ή Πάτρα που τέλειωσα ; Γιατί για Αθήνα έχω ακούσει κάποιες ακραίες περιπτώσεις εξεταστών ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 της πλάκας είναι (τουλάχιστον προ 7ετίας που έδωσα εγώ) απλά σκέψου ότι αν γραφτείς ΤΕΕ, καπάκι θα πρέπει να γραφτείς και ΤΣΜΕΔΕ (και να το πληρώνεις φυσικα)
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Πιο χαλαρές "εξετάσεις" πεθαίνεις....
requiem_for_a_dream Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Δεν κόβεται κανείς...αφού θέλουν άτομα να πληρώνουν εισφορές στο ταμείο...
ALdaperan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 οκ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
Evmospyr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Καλησπέρα σας και από μένα, αν επιλέξουμε να εξεταστούμε πάνω στη διπλωματική μας εργασία, πάμε με powerpoint για παρουσίαση της διπλωματικής ή απλά κάνουν ερωτήσεις ας πούμε?
requiem_for_a_dream Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Ερωτήσεις...!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Σιγά μην πας με laptop και κουστούμι..... Ακου φίλε, θα βάλεις το τζινάκι σου, κανά μπλουζάκι και θα πας....Θα κάτσεις 5 λεπτά μέσα, θα σε ρωτήσουν γιατί επέλεξες αυτή την διπλωματικά, πως τα βλέπεις τα πράγματα...και θα φύγεις. Τώρα με την κρίση δε, παίζει να σε κεράσουν και κανά καφέ που τους έκανες την τιμή να γραφτείς στο ΤΕΕ....Τόσα λεφτά επενδύουν σε σένα...
Evmospyr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 (edited) Να δώσεις στην πόλη που τελείωσες, όχι σε άλλη (πχ από Πάτρα στην Αθήνα). Τα μοναδικά άτομα που ξέρω να κόπηκαν ποτέ, ήταν από "αλλαγή" πόλης. Κατά τα άλλα, "χαλαρότης χαλαροτήτων τα πάντα χαλαρότης"! Edited Σεπτέμβριος 17 , 2013 by dimitrispsi
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα