ALdaperan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Να δώσεις στην πόλη που τελείωσες, όχι σε άλλη (πχ από Πάτρα στην Αθήνα). Τα μοναδικά άτομα που ξέρω να κόπηκαν ποτέ, ήταν από "αλλαγή" πόλης. Κατά τα άλλα, "χαλαρότης χαλαροτήτων τα πάντα χαλαρότης"! Ναι επειδή άκουσα κάτι τέτοιο γι αυτό και ρώτησα ! Ευχαριστώ για την απάντηση ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση , Με την εγγραφή στο τεε τι άλλο σου δίνουνε ; email και συνδρομή σε κάποιο περιοδικό νομίζω ;
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Μπλουζακι με σταμπα "στην φεραμε" Το περιοδικο που λες το εφαγε η κριση, σταματησαν να το στελνουν ταχυδρομικα. Ισως συνεχιζει να εκδιδεται ψηφιακα, δεν ξερω. Δικαιουσαι email της μορφης ####@teemail.gr Κατα τα αλλα καλη σταδιοδρομια. 3
ALdaperan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 (edited) Ούτε περιοδικό ; Ας είναι, μου κάνει και το μπλουζάκι Ευχαριστώ ! Edited Σεπτέμβριος 18 , 2013 by ALdaperan
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Τι περιοδικό....εχει καταργηθεί 2χρονια τώρα.. Εδω κοντεύει να βάλει λουκέτο το ΤΕΕ... 1
Evmospyr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Τελικά όντως δεν είχαν κάποια δυσκολία οι εξετάσεις. Σε ρωτάνε τι έκανες στη διπλωματική σου, τι κάνεις τώρα επαγγελματικά και ...γειά σας!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Οπως πάει το θέμα με το ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ θα σε κερνάνε τσίπουρα για να πάρεις μέρος....σε αυτή την τρομερή δοκιμασία.
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Μήπως να αρχίσουμε εμείς να τους ρωτάμε όταν πάμε για εξέταση; 'Τι κάνω τώρα επαγγελματικά;' 1
Evmospyr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Α εγώ τους ρώτησα Και μου είπαν να φύγω έξω όπως είμαι....
ALdaperan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Έχουν περάσει περίπου 2 μήνες από τότε που έδωσα εξετάσεις και ακόμα δεν παρέλαβα την άδεια ; Τι παίζει ; Τόσο πολύ αργούν ;
Evmospyr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Εμένα μου ήρθε προχθές με τυπογραφικό λάθος(κι όμως) και θα τη στείλω πίσω για αλλαγή Οπότε κ η δικιά σου στο δρόμο είναι μάλλον...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα