Elounda Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Ευχαριστούμε για το ΕΝ +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Γνώμη για τα καρότα της φωτογραφίας (π.χ τα, κάμποσα, σημειακά κενά είναι φυσιολογικά..?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Kακη δονηση. Απο εγκλωβισμενο αερα ειναι τα κενα. Το συνανταμε συχνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Ναι, αυτό που λες είναι. Απλά ρωτάω εάν βρίσκει ποτέ κανείς (ιδανικές) περιπτώσεις με καθόλου κενά (?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 (edited) Ναι, εχω βρει. (οχι με 0%..) Αυτο ειναι απο κατασκευη του 1980 ΥΓ. Τα δικα σου, μηπως ειναι απο δαπεδο? Edited Δεκέμβριος 28 , 2016 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 (edited) Ναι, από πλάκα είναι (άρα γενικά, πιο αναμενόμενο για λιγότερο καλή συμπύκνωση), από σκυροδέτηση 30 ημερών. Edited Δεκέμβριος 28 , 2016 by Caan Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Ακριβως!! Τις πλακες τις σταρωνουν και δεν τις δονουν. Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 τι Ν/Τ είχε η Μελέτη Σύνθεσης?@Caan Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Και αυτο παιζει ρολο. Αλλα αν δεν δονησεις, ετσι βγαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Δεν στάρωσαν τις πλάκες, ήμουν από πάνω και τους το είχα απαγορέψει. Ο λόγος Ν/Τ στα χαρτιά ήταν 0,56 με τσιμέντο 330kg/m3 (αρκετά καλός συνδυασμός...). Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω στην πραγματικότητα ποιος ήταν ο λόγος Ν/Τ, οπτικά το μπετό δεν μου γέμιζε το μάτι, γι αυτό πήρα καρότα...(δεν πήρα και δοκίμια στην συγκεκριμένη σκυροδέτηση). Η δόνηση ήταν κάπως "βιαστική" (για διάφορους λόγους) αλλά σε νορμάλ επίπεδα. Ο δονητής δεν ήταν πάντοτε κατακόρυφος (πάντα στις πλάκες τον λοξάρουν λίγο για να σπρώχνουν το μπετό..), ίσως αυτός να είναι όντως ένας λόγος για το πλήθος των κενών, αλλά κι αυτό δεν ήταν εκτός του "συνηθισμένου" πλαισίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα