Caan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Πότε χρησιμοποιείται η median τιμή και πότε η mean στον EN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 "typo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 "typo" Εξαιρετικά αναλυτικός και κατανοητός στο ευρύ κοινό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (edited) Τι να κάνω είμαι λακωνικός....αν δεν σε βοηθάει google translate 37548324-Εκτίμηση-της-επί-τόπου-αντοχής-του-σκυροδέματος-στις-κατασκευές.pdf Edited Φεβρουάριος 13 , 2017 by McRaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Τι να κάνω είμαι λακωνικός....αν δεν σε βοηθάει google translate κοίταξε και αυτό https://e-archimedes.gr/component/k2/item/6830- Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Χρήστο έχω διαφωνίες γενικότερα με την εκτίμηση της Υ.Α.Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη διυλίζουμε τον κώνωπα...Τα έχουμε αναλύσει και στο παρελθόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 ποια είναι η ΥΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Υπηρεσία Αρχαιοτήτων....όταν γράφω απο κινητό βάζω τα αρχικά για συντομία.....(Υφιστάμενη Αντοχή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Έχει διαβάσει κανείς τι ακριβώς αναφέρει το Γερμανικό παράρτημα DIN EN13791 περί μη συσχέτισης των ενδείξεων της κρουσιμέτρησης με καρότα? Στο επισυναπτόμενο έντυπο της proceq αναφέρεται αυτό... Proceq_SilverSchmidt_DIN_EN_13791.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Έχει διαβάσει κανείς τι ακριβώς αναφέρει το Γερμανικό παράρτημα DIN EN13791 περί μη συσχέτισης των ενδείξεων της κρουσιμέτρησης με καρότα? Στο επισυναπτόμενο έντυπο της proceq αναφέρεται αυτό... έχεις διαβάσει το ΕΝ 13791? Αν όχι... ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. pren_13791_51_e_stf-Free.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα