terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2009 Εφτασε.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=556343&catalog=24&category=69978403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2009 Θα το'χω υπόψην μου, απλά ειχα ψαξει παλιά και δεν υπηρχε άμεσσα διαθέσιμο και δεν ξαναχρειάστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Α4 ρολό βρίσκεις πολύ εύκολα, το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. η κασσέτα μου έχει φανεί χρησιμότατη (όπως έχω ξαναπεί) κυρίως σε Α3. βεβαίως (ipf 610) δέχεται και Α4 στην κασσέτα του, αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ. Γενικά θεωρώ ότι το κύριο προσόν του είναι η απίστευτη ταχύτητά του. και όντως κουνάει στις εκτυπώσεις..χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 ενταξει ρε παιδιά, ειπαμε ειμαι απο επαρχία που δεν εβρισκες παλια που ηθελα και τοσο ευκολα (δεν ξαναψαξα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Παιδιά σήμερα εκτύπωσα μελέτη στο νέο μου Cannon ipf610 (με κασέτα κ.τ.λ.) Πρώτο συμπέρασμα ότι είναι απίστευτα γρήγορος ακόμα και σε κάτι πολύ φορτωμένα σχέδια! Ακόμα δεν τέσταρα πως δουλεύει με φύλλα κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 καλοεκτύπωτο! και με φύλλα γρηγορότατο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Το δουλευετε με usb ή ethernet????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 προσωπικά, usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 @DOOM Ευχαριστώ! @terry usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Κ γω περιμενω τον 605... την αλλη βδομαδα θα τον εχω..Δεν επελεξα τον 610 γτ δεν υπηρχε αποθεμα και επειδη εχω ηδη εκτυπωτη Α3 (κατα τη γνωμη μου μονο γιαυτο το μεγεθος αξιζει η κασσετα). Εγω θα παω σε συνδεση με θυρα ethernet. Θα σας πω εντυπωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα