billalex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 ρε παιδιά μου κάτσανε σε 1 μέρα 2 τσιφούτηδες πελάτες (ένας εστιάτορας και ένας ξενοδόχος) οι οποίοι μου "πετάξανε" την ΥΔ και μου είπανε βάλε υπογραφή. είπα να τους στείλω στον .... αλλά κρατήθηκα. Αν αποφασίσω να υπογράψω, εννοείται κατόπιν ελέγχου/ αυτοψίας δικίας μου στο χώρο τους, και τα βρω όλα εντάξει, τι αμοιβή να ζητήσω (μόνο για την υπογραφή της ΥΔ)????. Πιστέυω το ελάχιστο 200€... Οι κύριε μάλλον ξεχνάνε οτι είμαστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι βάσει της Πυρ. Δξης 13 και εμάς θα κλείσουν στην ψειρού αν κάτι πάει στραβά.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 Στην αρχη εξηγηση για τον τροπο που δουλευεις και την αμοιβη που θες. Οχι αφου τελειωσεις την δουλεια. Δεν μπορω να σου πω χρεωσε τοσα. Δεν ξερεις τι περιπου παιζει στο μερος σου; Κατα πασα πιθανοτητα παντως δεν νομιζω να τα βρεις ολα ΟΚ. Ολο και καποιες ελλειψεις θα δεις..
billalex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 επειδή αυτό το καθεστώς με τις ΥΔ του άρθρου 13 τώρα τελευταία προέκυψε δεν παίζουν ακόμα στάνταρ αμοιβές απ' ότι ξέρω (τουλάχιστον από στόμα σε στόμα μηχανολόγου σε μηχανολόγο). Γι' αυτό ζητάω μια ενδεικτική αμοιβή στο περίπου.Ουσιαστικά αυτό που θα κάνω θα είναι να ελέγξω αν όλα τα μέσα έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν καλώς και μετά υπογράφω. Τί τιμές παίζουν στην αγορά??(σόρρυ για την επιμονή μου...)
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 συνάδελφε εγώ θα σου έλεγα ότι ποικίλλει βάσει του μεγέθους και των εξεταζόμενων στοιχείων. Το ίδιο είναι ο πύργος Αθηνών το ίδιο ο καφενές του Μπαρμπα Θωμά ?
billalex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Προκειται για χώρο συνάθροισης κοινού (εστατόριο/ ταβέρνα) κάτω από 50 άτομα (δηλαδή κλασσικά: σύστημα τοπικής εγαρμογής, πυροσβεστηρες, ΕΧΙΤ και φωλιά).¨Πιστεύω έγινα ξεκάθαρος Καμμιά ιδέα κανείς για αμοιβή , μόνο υπογραφή ΥΔ μετά από έλεγχο δικό μου στο χώρο.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Δεν υπαρχει περιπτωση να μαθεις που κυμαινονται οι τιμες στην περιοχη σου; 300 ειναι αξιοπρεπη πιστευω. Μην το δεσεις και κομπο ομως (σωστα δεν την λεω την εκφραση
billalex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 ευχαριστώ ckiriako. Θα μάθω και από άλλους συναδέλφους (αν και μεταξύ μας, πάιζουν γενικά "σκοτωμένες" τιμές , η κλασσική συνταγή: λίγα και σίγουρα!!)
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 300 ειναι αξιοπρεπη πιστευω. Μην το δεσεις και κομπο ομως (σωστα δεν την λεω την εκφραση συμφωνώ
jgiannelis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 300 + δωρεάν μεσημεριανή μάσα και μασάζ.
billalex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Λοιπόν…, πήγα στον εστιάτορα που θέλει ΥΔ μηχανικού για να πάρει το πιστοποιητικό πυρασφάλειας (του είπα την τιμή των 250€) και ιδού τα λεγόμενά του: “ τόσα λεφτά για μια μόνο υπογραφή? Μου φαίνεται για αρπαχτή, σκέψου του και πες μου μια καλύτερη τιμή”. Μήπως σας μυρίζει παζάρι η δουλειά? Τι λέτε να κάνω? (για μεσημεριανή μάσα, ούτε κουβέντα!!!)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα