teo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Έχω στείλει με mail τα δικαιολογητικά και περιμένω να περαστουν στο σύστημα. Πάω όμως να κάνω προσθήκη παραβόλου και μου εμφανίζει ένα παράθυρο που πάνω αριστερά γράφει προσθήκη παραβόλου και είναι το υπόλοιπο λευκό! Συμβαίνει και σε σας; Πρέπει μήπως να περιμένω να δεχτεί τα αρχεία από το mail μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Ναι. Και μετά επιλέγεις το σκαναρισμένο παράβολο και συμπληρώνεις τα στοιχεία που ζητάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Αφού δεν έχουν ανέβει τα αρχεία δε μπορείς να τα αντιστοιχίσεις. Η αντιστοίχιση θα γίνει από τη βάση δεδομένων του buildingCert και όχι με upload από τον υπολογιστή σου. Περίμενε μέχρι να εμφανιστούν τα δικαιολογητικά στο βήμα 2/3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renaL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Εγινε η αναγγελια κανενος δεκτη?Εμενα ειναι εδω και 2 μερες σε κατασταση "υπο εξεταση". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Χωρίς να το ξέρω, νομίζω ότι βιάζεσαι πολύ πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Κι εγω αυτο νομιζω Κατα λαθος εσβησα το παραβολο, ενω η αναγγελια ηταν υπο εξεταση Το ξαναπερασα βεβαια με τα ιδια ακριβως στοιχεια Φανταζομαι δε θα υπαρξει κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Διαφημιση μεσα στο ιδιο το φορουμ.... Να τους χαιρομαστε.... Οχι και 60€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Θέλω ο φιλαράκος να μένει Γλυφάδα και να του κάτσει ΠΕΑ στον Αγ.Στέφανο......Εκεί να δω τι θα του μείνει κέρδος..Αλλά μάλλον δεν θα πάει καθόλου, ή θα πάει και θα το βγάλει σε γειτονικό wifi ότι να'ναι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Μην πιστεύετε ότι βλέπετε. Τα 60€ είναι για ψάρεμα πελατών. Απ'ότι έχω ακούσει (όχι για τον συγκεκριμένο αλλά γενικά) όσοι ζητάνε χαμηλή τιμή χρεώνουν επιπλέον την αποτύπωση, την αναζήτηση σχεδίων στην πολεοδομία, κτλ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-911 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Απ'ότι έχω ακούσει (όχι για τον συγκεκριμένο αλλά γενικά) όσοι ζητάνε χαμηλή τιμή χρεώνουν επιπλέον την αποτύπωση, την αναζήτηση σχεδίων στην πολεοδομία, κτλ. Το έχω ακούσει και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα