savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Ευκαιρια λοιπον ,αν ισχυει , να παει στην γειτονικη πολη για μια βδομαδα καποιος μηχανικος για σεμιναρια, και μετα να εχει δουλεια.... ας παει νεος , να κανει και την διαφορα.....εγω σαν τεραστια επαγγελματικη ευκαιρια το βλεπω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Για ποια ευκαιρια μιλατε ρε παιδια... Μη πιστοποιημενοι ενεργειακοι επιθεωρητες θα βρουν υπογραφη απο καποιον υπογραφακια σε μεγαλο αστικο κεντρο και θα βγαζουν μια χαρα τα ΠΕΑ... Σιγα μη μεινει περιοχη χωρις επιθεωρητη.... Και σιγα να μη χρεωσει ο αλλος 300€ για ενα ΠΕΑ για να βγαλει βενζινες που δε θα καψει... Ουτε στην αυτοψια θα παει, θα στειλει και με κουριερ με εξοδα παραληπτη το ΠΕΑ και ουτε γατα ουτε ζημια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 αυτα ....παλια στο τεξας...... στις μικρες περιοχες δεν ειναι θεσσαλονικη,αθηνα... αν το αντιληφθει καποιος επιθεωρητης , κατευθειαν θα το καταγγειλει στο ΥΠΕΚΑ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Παιδες εγκριθηκα... Αντε και στα δικα σας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Άντε σιδεροκέφαλος. Το τελετουργικό πως έχει; Σου στέλνουν mail ή το βλέπεις από τη σελίδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Και τα δύο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Inzaghi άξιος! Για πες λίγο τι και πώς.. Σου στέλνουν μέιλ με τους κωδικούς για το buildingcert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis.lou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Και εμένα με εγκρίναν χθές... Στέλνουν mail με κωδικούς και αριθμό μητρώου ενεργειακών επιθεωρητών, και μπαίνεις στο σύστημα από την πλατφόρμα των προσωρινών επιθεωρητών!! Το αστείο είναι ότι η άδεια έχει ισχύ μέχρι την 1/1/2100 !!!! Είναι πάντως αστείο να μπαίνεις ως "προσωρινός" επιθεωρητής και να βλέπεις ότι η άδεια ισχύει για 87 χρόνια!! Μας υπενθυμίζουν ότι όλοι προσωρινοί είμαστε σε αυτή τη ζωή.. Μόνιμος δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ!! Αναρωτιέμαι αν θα μπορώ άραγε να την μεταβιβάσω στα παιδιά μου ;;!! (γιατί δεν σκοπεύω να βγάζω ΠΕΑ άλλα 87 χρόνια),... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 εχω αδεια μεχρι 6/10 αν δλδ δεν εχουν δει την αιτηση μου μεχρι τοτε .....θα κανω προπονηση με τη δευτερη ομαδα μεχρι να με ξαναφωναξει ο προπονητης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ναι έτσι είναι. Θα κάνεις προπόνηση με τον Κάτσε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα