AristidisZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 βασικά Ηλία δεν είσαι Ε.Ε., είσαι Π.Μ.Ε.Ε. αυτό ήταν και η πρώτη ερώτηση που έκανα όταν έκανα την αίτηση για μόνιμος, μη γίνει καμιά πατάτα και μου μπλοκάρουν την ιδιότητα του προσωρινού και τρέχουμε και δε φτάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 κατι μου λεει εως εγκριθει η αιτηση μου θα ειμαι με ΠΑΡΑΤΑΣΗ.... γιατι ηδη μπηκα απο το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Και εγώ την έχω κάνει. ίσως να κλειδώνουν αυτές που εξετάζουν... Ξέρω γω... κανείς άλλος; Και σε εμένα η τρίτη φάση δείχνει όπως πάντα. Το κλείδωμα πως φάνηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elm46st Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ξεκίνησε η αποστολή των e-mail περι εγκρίσεων. Εγκρίθηκα και εγω. Με την επιδότηση να δούμε τι θα κάνουμε τώρα που γίναμε μόνιμοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 καταργήθηκε το "προσωρινοί" όλοι μπαίνουν από το "ενεργειακοί επιθεωρητές". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Εμένα αυτό μου δείχνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagiotis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Σταύρο, σ' εμένα λέει "23/09/2013, 16:08:11". Προφανώς, κλειδώνεται η κάθε δήλωση που εξετάζεται. Πόσο χρόνο θέλουν για να εξετάσουν 5 αρχεία??!!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 σε μένα δεν το γράφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 τι να πω... Θα δούμε... Για να είσαι από 23/09 και ακόμα να περιμένεις, έχω καιρό ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 μάλλον ελέγχουν και εάν εχεις υποβάλλει αίτηση για επιστροφή των χρημάτων της εκπαίδευσης οπότε μπαίνεις στον πάγο μέχρι να υποβάλεις την αίτηση επιστροφής χρημάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα