momtsias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Εμένα σήμερα κάτω από το παράβολο μου έγραψε οτι εγκρίθηκε από την ευεπεν, αλλά ακόμη η αίτηση μου είναι υπό εξέταση. (αριθμός αίτησης 4858) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panti82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Έχω μια απορία....Εγώ έχω κάνει , έχω πληρώσει και έχω πάρει απόδειξη 270 ευρώ για τα κτίρια.Στην αρχή όμως είχα δηλώσει και τα 3 σεμινάρια....Τα άλλα 2 δεν τα έχω παρακολουθήσει ακόμα... Όταν θα κάνω αίτηση για το ποσό επιδότησης θα ζητάω μόνο για τα κτίρια ή θα τα βάλω όλα μέσα? Επίσης πρώτα θα κάνω αίτηση για την επιδότηση και μετά για αναγγελία έναρξης ή το ανάποδο? Ευχαριστώ.... Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Ευχαριστώ, hkamp Edited Οκτώβριος 1 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση.. Την πήραμε την έγκριση, το λάβαμε το μητρώο, από ποιο σύνδεσμο εισρχόμαστε για να εκδώσουμε πλέον ένα ΠΕΑ? edit Απαντώ από μόνος μου, από το σύνδεσμο "Ενεργειακοί Επιθεωρητές" Μόνο που δεν ζητάει τον ΚΑΣ στην αρχή αλλά τον αριθμό μητρώου....η συνήθεια βλέπεις! Edited Σεπτέμβριος 30 , 2013 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Συναδελφοι,χρειαζομαστε ξεχωριστοι σφραγιδα που α αναγρεφει τον αριθμο μητρωου ή δεν ειναι υποχρεωτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 όχι. Το μητρώο σου θα γράφεται στο ΠΕΑ. Είναι στα default της εκτύπωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Όχι, χρησιμοποιείς αυτήν που έχεις σαν μηχανικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 αν δεν γραφείς και είσαι προσωρινός, μέχρι πότε μπορείς να κάνεις ΠΕΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μπορείς να κάνεις ΠΕΑ μέχρι 06.10.2013... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ρε παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Ενώ στη φάση 2/2 μου βγάζει μήνυμα ότι <<Με αυτόν τον ΚΜΧ έχουν παραληφθεί 1 e-mails. Από αυτά έχουν αποσπαστεί συνολικά 2 αρχεία>> και πατώντας στο <<Δείτε περισσότερα>> βλέπω το πότε παραλήφθηκαν τα αρχεία, στη συνέχεια στη φάση 3/3 μου βγάζει μήνυμα πως<<Κατάσταση Αίτησης ΕΚΚΡΕΜΗΣ. Δεν μπορεί να γίνει οριστική υποβολή. Δείτε τους λόγους και διορθώστε τα προβλήματα. Κατόπιν, πατήστε εδώ για επανέλεγχο!>>. Πατώντας στο <δείτε τους λόγους>>, μου λέει πως: <<Δεν βρέθηκε δικαιολογητικό τύπου "Υπεύθυνη Δήλωση"Δεν βρέθηκε δικαιολογητικό τύπου "Βεβαίωση Επαρκούς Παρακολούθησης">>. Τι διάολο γίνεται; Αφού στην αρχή μου γράφει πως αποσπάστηκαν και καταχωρήθηκαν αυτά τα δυο αρχεία. Υ.Γ.: Πλάκα έχει το ότι το e-mail παρελήφθη νωρίτερα από όταν εστάλη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagiotis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Πρέπει να πατήσεις πάνω στο "Αλλαγή αρχείου" στην υπεύθυνη δήλωση και τη βεβαίωση και να αντιστοιχίσεις τα αρχεία που έχεις ανεβάσει. Μετά θα μπορείς να κάνεις την υποβολή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα