slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Αποσπαστηκαν αλλά δεν καταχωρηθηκαν. Πρέπει να το κάνεις εσύ αυτό Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (edited) @vagiotis Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Με έσωσες από το να σπάσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αλλά γιατί δεν το γράφουν στις οδηγίες; Edited Οκτώβριος 1 , 2013 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Συναδελφοι ποιος υπαγορευει το ¨Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μπορείς να κάνεις ΠΕΑ μέχρι 06.10.2013...¨; Εγω ειμαι ταμειακα ενημερη μεχρι τον 4ο 2014. Εχω χασει επεισοδια; Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Γιατί αργούμε τόσο ρε παιδιά; Κάποιοι που έκανα μία μέρα πριν από μένα γίναν από την προηγούμενη εβδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Μόλις εγκρίθηκα!Αρ.Πρωτ.1300! Link to comment Share on other sites More sharing options...
renaL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Και εγω εγκριθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ποτε κάνατε αίτηση ρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Και εγώ εγκρίθηκα χτες Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (edited) Παιδιά μια χαζή ερώτηση έτσι για να σιγουρευτώ, μην κάνω κανένα λάθος και κλαίω την επιδότηση... Στο 'εισόδημα' συμπληρώνουμε το συνολικό δηλωθέν ή το φορολογητέο? Υποθέτω το δηλωθέν ! Edited Οκτώβριος 2 , 2013 by lenaki85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Μόλις διάβασα τον οδηγό πιο λεπτομερώς.....Δηλωθέν τελικά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα