akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 καλα εγω εκανα απο τους τελευταιους την διαδικασια και ας ειμαι προσωρινος ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.... 6/10 εληγε αλλα βλεπω να με πηγαινει μεχρι τοτε πουμαι ενημερος με το παραβολο
momtsias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 ΟΚ μου ήρθε και μενα η εγκριση. Περιμενω και κατι αλλο? ΔΕν παρατηρησα καμμια αλλαγή σε ότι εκανα μεχρι σημερα στο συστημα... edit: Ηρθε και το μειλ... Sv2hud τι αριθμό αίτησης είχες;
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Κι εγω μολις ειδα πως ειμαι ταμειακα ενημερος ως το Φλεβαρη αλλα δε φαινεται πλεον η καταληκτικη ημερομηνια της 6ης Οκτωβρη 2013
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Ούτε εμένα μου ήρθε... Τρίτη μέρα την έκανα την αίτηση απο όταν άνοιξε το σύστημα..
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Ούτε εμένα μου ήρθε... Τρίτη μέρα την έκανα την αίτηση απο όταν άνοιξε το σύστημα.. εγω την εκανα πριν 3 μερες..... αν μουρθει νωριτερα σπασε το ρουτερ σου που σερνει
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Τι να φταίει το ρούτερ; Αν θυμάμαι καλά το σύστημα άνοιξε 9 Σπετέμβρη, εγώ έκανα την αίτηση με τα διακιολογητικά περίπου στις 11 ή 12 και από τότε μου γράφει ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ. Εσύ τα έκανες 3 μέρες πριν από σήμερα εννοείς;
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (edited) Fade2Black έχεις αντιστοιχίσει τα αρχεία και έχεις λάβει τα δύο pdf με την βεβαίωση αναγγελίας έναρξης? Edited Οκτώβριος 4 , 2013 by yian
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (edited) Συνεπώς περιμένεις, μάλλον δεν έχεις κάνει κάτι λάθος και δεν εξαρτάται από εσένα η έγκριση. Και στη δική μου περίπτωση έλαβα έγκριση σχετικά αργά (ή τουλάχιστον αργότερα από κάποιους που έστειλαν τα αρχεία μετά από εμένα..) και μάλιστα σε off ώρα, δηλαδή κατά τις 19:00 το απόγευμα. Edited Οκτώβριος 4 , 2013 by yian
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Και στη δική μου περίπτωση έλαβα έγκριση σχετικά αργά (ή τουλάχιστον αργότερα από κάποιους που έστειλαν τα αρχεία μετά από εμένα..) και μάλιστα σε off ώρα, δηλαδή κατά τις 19:00 το απόγευμA ΥΠΕΡΩΡΙΕς?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα